|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לישראל בודי אז קניתי קריאטין טהור של נייצ'ר בסט(1 קילו) ואני לא רואה את תאריך התפוגה שלו .מישהו יכול להגיד לי אחרי כמה זמן זה מתקלקל?
ועוד שאלה אני עכשיו בהעמסה של קריאטין עם אני ישתה איזה ליטר וחצי של בירה היום זה לא יזיק?תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עיסוקים
חדר כושר: חדר אוכל
|
![]() אני חושב שקריאטין מיוצר בתהליך כימי אז לא אמור להיות לו תאריך תפוגה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() הי.
בדוק היטב,אמור להופיע. בדרך כלל קריאטין מחזיק לתקופה של 3-2 שנים. אבל זה תלוי מתי החנות קיבלה את המוצר ומתי המוצר עצמו נימכר. יכול להיות שמוצר הגיע לחנות ב2008 והוא נמכר רק ב2009(סתם דוגמה).
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב השנה אצלי מחוקה לא יודע למה :s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() מתי קנית את הקריאטין?
אם קנית אותו ב-3 חודשים האחרונים, אז כנראה הוא מאותה סדרה כמו כל השאר. לפי מה שזכור לי, היבואן לא הביא חדשים מאז. תתקשר לחנות שקנית ממנה ותשאל מה התאריך על האריזות שבמדפים. אגב, התאריך אמור להופיע בתחתית האריזה אם אני זוכר טוב. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תאריך תפוגה. | Epidemic | תזונה ותוספים | 2 | 18-06-10 21:19 |
תאריך תפוגה של אבקת חלבון | tomerA | תזונה ותוספים | 5 | 26-12-07 19:45 |
תפוגה של קראטין?! - עזרה בבקשה ! | sheronz | תזונה ותוספים | 1 | 09-09-07 15:52 |
תאריכי תפוגה של אבקות | Tal67 | תזונה ותוספים | 6 | 16-08-07 11:59 |
בקשר לתאריך תפוגה של אבקה | nafusi | תזונה ותוספים | 5 | 24-04-07 20:24 |