|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הבילדר החביב עליי ביותר.
סופר היומן.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רק חבל שהוא אף פעם לא יגיע גבוהה מספיק, אני קורא לו "הבחור בעל האופי, אבל בלי היופי"
![]() |
![]() |
#5 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() אני חושב שאלון מתכווון לאולימפיה שתגיע עכשיו,
אבל זה רק ניחוש... ![]()
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא אני מתכוון בכללי, כמה שהוא מכוון גבוהה כל הזמן, ומגובה הציפיות אליו, הוא לא עומד בזה. וכן באולימפיה של השנה אין לו סיכוי, ב 2009 הוא לקח שני כי לא הייתה תחרות גדולה, בכלל מאז שרוני עזב הייתה נפילה ברמה אבל עכשיו הרמה עולה. וורן רק לקח 3 בארנולד קלאסיק של השנה, וזאת הייתה התחרות האחרונה שלו, אני מבטיח לך שהשנה הוא לא ידורג כל כך גבוהה........ למרות שאני חושב שהוא נתן שיפור יפה מאז שעלה לבמה של הניו יורק פרו ב 2007, מאז הוא באמת השתפר אבל חסר שם משהו.. חסר....
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם אחרי שנירשמתי לאתר אני לא יכול לראות את הסירטון..זה private area או משהו כזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בראנץ' וורן מאמן רגליים שבוע לפני האולימפיה | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 1 | 22-09-09 14:16 |
בראנץ' וורן בהופעת אירוח שבועיים לפני האולימפיה | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 17-09-09 23:04 |
קאטלר 9 שבועות לפני האולימפיה | WEST $ SIDE | פיתוח גוף תחרותי | 35 | 04-08-08 21:53 |
דקסטר 10 שבועות לפני האולימפיה | zed | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 25-07-08 13:58 |
בראנץ' וורן וג'וני 'קסון יומיים לפני ארנולד קלאסיק | zed | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 01-03-08 18:31 |