|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה, אולי קצת טיפשית, אבל אשמח אם תענו לי עליה...
עד לפני חודש-חודשיים כשהייתי מתאמן, תמיד ב2 האימונים הראשונים של השבוע, לא משנה כמה מתיחות הייתי עושה, תמיד הייתי מתעורר כשהשריר "תפוס", וב-2 האימונים של לקראת סוף השבוע (שהם אותו הדבר, כי אני עובד Abab) אני לא מרגיש "תפוס" גם אם לא עשיתי מתיחות... בשבועיים האחרונים גם ב-2 האימונים הראשונים של השבוע אני לא מרגיש "תפוס" בכלל... יש לכך הסבר? ואם כן, אני אשמח לשמוע אותו. רועי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מן הסתם השרירים שלך הסתגלו לאינטנסיביות של האימון או לזווית המסוימת שאתה עובד עליה ..
בעיקרון דומס .. לא מראים על עדילה של שריר אבל בכל מקרה אני הייתי מציע לך לגוון בכלל בחזרות בתרגילים השונים ואם זה עדיין לא עוזר אז אולי לשנות קצת את הסדר של השרירים באימון או לשלב בתכנית דרופ סטים פוואר סטים וכו .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין אותך,אתה צריך להתקיף את השריר כל פעם ממקום אחר ולא להרגיל אותו למשהו אחד,עכשיו למשל תשנה תוכנית\ טווח חזרות\ משקלים תראה יופי של דומסp:
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במקום להתרכז בדומס תתרכז בעומס הפרוגרסיבי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא שריר תפוס אחי... אחרי שמאמנים הרבה את השריר הוא מפריש חומצת חלב והוא מתפשט על השריר וזה הכאב שאתה מרגיש אם לא תתאמן שבוע זה יכול לכאוב לך שבוע אבל אם תתאמן אחרי יומיים עוד אימון החומצה תעלם או שהכאב יהיה נמוך יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() מה זה דומס?
ומה אם תפוסים השרירים זה טוב ?? |
![]() |
![]() |