|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי אני חדש בפורום זה , התחלתי לחטב את עצמי אחרי המון שנים של הזנחה ודיאטות מרובות
יש לי המון אחוזי שומן 32% בערך הגובה שלי הוא 187 משקל 119 ק"ג . בכל אופן התחלתי לקחת את התזונה שלי ברצינות ואני על דיאטה של 1600-2000 קל ביום הbmr לפי המחשבון הוא 2930 קלוריות ליום . אני נוכח בחדר כושר עושה המון אירובי קרוס(שורף 1000-1100 קלוריות באימון כזה לפי פולאר )בעיקר וגם תרגילי כח על קבוצות שרירים עיקריות אני מבקר בחדר הכושר 4 פעמים בשבוע. השאלה שלי היא כזו . אם אני צורך 1600 ומוציא ביוםפ נתון 1000 האם זה נחשב שהמאזן השלילי הוא 2330 כביכול פחות 600 אם כך האם זה מזיק ? האם אני צריך להשלים את אותם 1000 ? ניסיתי לחפש כאן תשובה לא בדיוק מצאתי אשמח לעזרה . תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אני לא בטוח שהאחוז שומן שלך כל כך גבוה..
החישוב שלך הוא נכון,עכשיו יכול להיות שבאמת זה מוגזם להיות בגרעון קלורי של 2330... אם אתה שואל אותי תהיה בגרעון של 1000 זה מספיק ודי לדעתי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() הי חבר.
להיות בגרעון קלורי של יותר מ2000 קלוריות זה יותר מדי. אכילה לא נאותה יכולה להוביל לפגיעה בבריאותך!. קרא את המדריך לחיטוב http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 כל שאלה נוספת שתעלה לך תוכל להתייעץ איתנו בפורום.
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() תתחיל עם מאזן קלורי שלילי של 500 קלוריות ביום. ביום אימון תוסיף את הקלוריות שאתה מוציא באימון, כך שגם אז תהיה בגירעון של 500 בערך.
לאחר שבועיים, תחסיר עוד 150-200 קלוריות ליום. רוץ עם זה למשך שבוע. מאז תחסיר בכל שבוע 150 קלוריות ליום. בכל מקרה מומלץ לא לרדת מ-1700 קלוריות ליום. אם אתה רוצה, תגביר את ההוצאה האנרגטית. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קלוריות באימון ss | yair3333 | אימונים | 13 | 21-06-10 22:13 |
כמה קלוריות שורפים באימון משקולות | itaiprz1 | אימונים | 16 | 30-11-08 18:29 |
כמה קלוריות שורפים באימון משקולת בן שעה? | freepsider | אימונים | 5 | 20-08-08 02:03 |
באימון משקולות 50 דקות כמה קלוריות אני שורף? | dor_dru | אימונים | 9 | 15-08-07 14:38 |
שריפת קלוריות באימון משקולות | Ori-Silver | אימונים | 10 | 05-06-07 00:16 |