|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
העבודה שלי היא מול מחשב (כן אני חנון מחשבים וכו') ואני כל היום בעיקר עסוק עם מחשבים, ובלי יותר מדי פעילות (אם כי יוצא לי קצת לטייל בין בנינים מדי פעם) בכל אופן, אני אחרי כמעט 4 שנים של הפסקה, רוצה לחזור להתאמן, לגדול ולתת בראש כמו פעם הבעיה היא - שאני עייף. אולי הגיל (27 עוד מעט) אולי הזבל של אוכל, אולי חוסר בכושר (אני נוסע על אופניים פעם בשבוע ולאחרונה גם כדורגל פעם בשבוע) גורמים לזה, אבל שאני מגיע אחרי העבודה הביתה - אני גמור מעייפות. משפיע מאוד על מוטיבציה, משפיע מאוד על הרצון. האם קיים תוסף כלשהו, או דרך אחרת טובה יותר - שיגרמו לי לקבל "מנת התעוררות" רצינית בסוף יום העבודה? משהו שיבטל את העייפות ויגרום לגוף שלי להרגיש שהוא מוכן לקבל קצת עבודה קשה למען תוצאות יפות ? אשמח לעצות. תודה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי בעיה דומה בעבר
יש לי קצת בעיה של תת פעילות של בלוטת התריס עקב כך הייתי מרגיש כל הזמן עייף... מאז שהתחלתי לרוץ ולהכנס לכושר מבחינת סיבולת לב ריאה זה שיפר לי את ההרגשה של העיייפות הזאת אפשר לרוץ כ20 דקות אחרי אימון או בבוקר לפני עבודה זה יכול לעזור.... עוד דבר שיכול להיות משפיעה זה התזונה שלך... ועוד דבר אני שותה כוס קפה די חזק לפני אימון זה גם עוזר לי(אני לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל לי זה בכל אופן עוזר)... בקיצור תשלב תזונה נכוןנה עם אימון משקולות ואירובי ואני מאמין אחרי כמה זמן זה יעבור לך ותתן בראש כמו פעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המליצו לי על פרובודי קפאין 100 מ"ג
מישהו יכול לאשר שזה שווה משהו ?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לקחת קפאין באמת,אבל 100 מ"ג לא נראה לי יעזרו,תקנה את הקפאין של prolab שזה 200 מ"ג זה כבר נראה לי יעשה את העבודה יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() בסופו של יום, אתה צריך לדעת האם אתה רוצה לעשות את זה.. להשקיע, לתת מעצמך ללכת על תפריט מסודר לזנוח אולי הרגלים שמעט יכולים להפריע ולתת שינוי מהותי בחייך.. במידה וכן, אז אתה לא צריך כדורים ולא חומרים... אתה פשוט צריך לעשות, העשייה תניב את השינוי את המוטיבציה ואת הכוח מספיק שיש את הרצון, תוסיף תכנון נכון והוצאה לפועל... ואתה כבר עושה את זה ![]() כמוני כמוך, קל יותר להשאר מול המחשב ולשחק ברשת או ללכת לראות כדורגל מאשר לקפוץ למכון.. הכל שאלה של רצון
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הרצון קיים , הבעיה זה המוטיבציה .. אין לי כ"כ עם מי ללכת, ואני עצלן מטבעי
![]() אם כבר החלטתי ללכת, יש מן עייפות כזו, כמו מישהו שלא ישן טוב בלילה (אבל אני ישן מעולה) אם נגיד היה לי את האפשרות ללכת להתאמן ב 10 בבוקר, אני בטוח שהייתי הולך הבעיה היא שאני מגיע בהביתה אח"צ אני כבר "גמור" אני צריך משהו מעורר, ולצערי לפחות עד הכניסה לתלם (נגיד חודש) אני אצטרך עזרה
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
שום "עזרה" לא תתן לך את המוטיבציה להתאמן... חוץ מלקחת מגבת ללכת למכון ולהתאמן אתה חוזר אחה"צ ... יש לך ימבה זמן אתה פשוט מעדיף לראות טלויזיה
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני יוצא לעבודה ב 7:10
המכון נפתח ב 6:30 , לא אספיק לעולם להיות מוכן בזמן וגם לא ממש הגיוני לי לקום ב 5:45 ..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי הרגשה שברגע שתתחיל להתאמן תבוא לאט לאט גם המוטיבציה
אני מכיר עובד הייטק שמתאמן כמעט כל יום, הוא בן 40 כמעט, נשוי + ילדה הצעדים הראשונים הם הכי קשים, כשתתגבר עליהם לדעתי זה יזרום יותר בקלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לי אישית קפאין של פרובודי אכן עזר. אבל זה קודם כל בראש.
אם אתה מגיע למצב שאחרי אימון איטרוולים+אירובי, על 50% מניטראלי, אתה מצליח שעתיים אחרי לגרור את עצמך למכון לעשות אימון כוח אני מאמין שהכל אפשרי. ואגב ספציפית באותו יום האימון כוח הלך סבבה לגמרי ולא הרגשתי אפילו תשישות למרבה הפלא.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה לחזור לאימונים | orpir | אימונים | 1 | 05-02-09 22:35 |
רוצה לחזור חזק..כמה זמן יקח? | BXL | אימונים | 3 | 12-11-08 22:25 |
לא רוצה לחזור לבצפררררררר | The Iron Man | פיתוח גוף-כללי | 38 | 26-04-08 15:35 |
רוצה לחזור לאימונים אחרי חצי שנה הפסקה | SpitFire | אימונים | 3 | 06-03-08 21:13 |
אני רוצה לחזור להתאמן! | gym2006 | אימונים | 2 | 14-12-06 01:29 |