|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אנאריבוי
עכשיו נאי אחד שמאוד אוהב לשחות,ואני עכשיו עברתי מכון למכון עם בריכה ואני הולך לשחות בבוקר אבל אני גם רוצה לשחות יאזה חצי שעה אחרי האימון,עכשיו ברור לי שחתירה (זה הסגנון שאני אשחה) הוא פועל על הגב,אז יש השפעות\השלכות אם אני אשחה אחרי אימון? (ובעיקר אחרי אימון גב) כי בעצם השחייה תהיה האירובי שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה זה בעיה ללכת אחרי אימון לעשות אירובי כי גם ככה הגוף שלך פחמימות וחלבון בגלל האימון אז להוסיף לו עוד אירובי? וגם אתה צריך לאכול כמה שיותר מהר אחרי האימון אז אם אתה הולך לשחות זה גם מתעכב ולגבי איך זה ישפיע על השרירים אני לא יכול להגיד לך בוודאות אבל מהידע שלי זה לא כל כך טוב כי זה עוד עומס על השריר בנוסף למה שעשית כבר ושהוא עייף באימון, אני חושב שזה יפצע את השריר.
לסיכום אירובי אחרי אימון כוח זה לא מומלץ בכלל.... אני הייתי ממליץ לך לעשות אירובי בימי מנוחה בים התוכניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() התאמנתי 3 שנים והשתתפתי בתחרויות שחיה, אפשרי לשחות שחיה לא מאומצת מדי, אחלה של דבר לא פוגע בכלום... זה בערך כמו הליכה מהירה רק שבמקום להרגיש פלג גוף תחתון תרגיש יותר את העליון
בעיקרון חתירה זה הסגנון שבו משתמשים לרוב, הייתי ממליץ לשלב גב, יותר בריא לצוואר למרחקים(חצי שעה זה כלום אז איך שאתה רוצה)- רק נציין שגם החזה והכתפיים עובדים חזק בכל סגנון שחיה, ועוד שרירים לא רק הגב... אל תשלב חזה, אם אתה מתעייף מהחתירה כנראה אתה שוחה מהר מדי/ לא התרגלת לשחות למרחקים בשום פנים ואופן אל תעשה פרפר כי זה סגנון שחיה שחובה לעשות מאומץ, ממש כמו פאוורקלין בss, אי אפשר לעשות אותו לאט כמו שצריך אישית הייתי שוחה שעה וחצי שעתיים ביום בזמנו, אם אתה לא עושה ספרינטים אין שום מניעה מלשחות אחרי אימון, אחרי חודשיים של שחיה רצופה אתה תרגיש שאתה שוחה בלי מאמץ
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() שאלה לי למה לא לשלב חזה ?
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[שאלה] שחייה + חיטוב | ob9 | אימונים | 0 | 27-05-09 21:40 |
שאלה למבינים בנושא | kiler | תזונה ותוספים | 1 | 18-11-08 21:29 |
שאלה על שחייה | Molteor | אימונים | 2 | 20-07-08 21:38 |
למבינים בלבד בנושא קריאטין....... | CHAMPIONS | תזונה ותוספים | 4 | 01-08-07 14:52 |
שאלה בנושא קריאטין למבינים | רמי | תזונה ותוספים | 4 | 05-05-07 11:48 |