|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: בישול
חדר כושר: חדר כושר צבא
|
![]() שלום לכולם ..
לפני כ- חצי שנה התחילו לי דלקות בשתי הכתפיים ,לאחר ייעוץ עם אורטופד הוחלט שאני יפסיק להתאמן לאלתר! ולהתחיל פיזיוטרפה. כיום אחרי חמישה חודשים של פיזיוטרפיה חזרתי להתאמן בלי שום כאב בכתפיים אבל עדיין נשארתי במצב שאני עושה תנועה כל שהיא עם הכתף יש קליקים קטנים כאלה אך ללא כאב כלשהוא .. רציתי לדעת אם זה טבעי שזה ככה?! ואם זה ישאר ככה לתמיד ?! תודה רבה לעונים. השאלה מופנת לדוקטורים שפה וכן לאנשים שחוו דלקת בכתף ויודעים על מה אני מדבר ... לילה טוב [: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
באיזו דלקת בכתפיים מדובר בדיוק? בכל מקרה, יש להקשיב להוראות הרופא (אורטופד) כמובן, ובמקביל טיפול תומך להקלה. בהקשר לקליקים- ייתכן שאין לזה משמעות אך כדאי להיוועץ באורטופד המטפל. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| עברתי ניתוח בכתף ואני רוצה לעשות עדיין אימונים | omriddons | פציעות ספורט | 11 | 20-07-10 21:45 |
שאלה לד"ר, כאב חזק בכתף שמאל לא בגלל אימון אלא תנועה לא נכונה | digidigi | פציעות ספורט | 2 | 31-01-10 15:55 |
שאלה | כאבים בכתף | Punisher:D | פציעות ספורט | 5 | 10-12-09 23:56 |
שאלה בקשר לפיתוח חלק מסויים בכתף [תמונה להמחשה מצורפת] | DGL | אימונים | 3 | 15-08-08 11:00 |
דלקת בכתף-שאלה | MagneZium | פציעות ספורט | 6 | 13-06-07 15:51 |