|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני סובל מזה בערך חודשיים פלוס בדלקת במרפק
אני משתדל להתאמן כמה שפחות וכמה שפחות תנועות שמפעילות לחץ על המרפק עכשיו ככה בזמן האחרון אני מרגיש שזה עולה לכיוןן השריר של היד שריר דו ראשי פשוט שאני מכופף תיד מרגיש כאילו מן שריר תפוס כזה מישהו יכול לדעת מה זה ? תודה מראש תמונה: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
הכאב שהיה / ישנו לך באזור המרפק נוצר בעקבות איזושהי טראומה(נפילה, חבלה) או עקב פעולות "רגילות" (עבודה עם העכבר/מקלדת במחשב, האימונים בחד"כ) ? חשוב להבין איך נוצר הכאב כדי להבין איך לנסות ולפתור את הבעיה עליה אתה מתלונן.. בנוגע לכאב בזרוע - מאוד יכול להיות שזהו כאב מושלך (כלומר כאב שמקורו במרפק - והוא"מטפס" לזרוע). הסיבות יכולות להיות דלקת באזור המרפק, לחץ עצבי שמעורר את השרירי הדו ראשי זרועי ועוד. באם נחת תקופה והכאב לא השתפר ואף "מטייל" לזרוע - תלך לאורטופד כדי לבדוק את הנושא, ובאם ישנה דלקת - האורטופד ישקול לתת לך נוגדי דלקת. תעדכן.. עופר צחר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי פרפקט 3000 שאח שלי קנה | OneDagan | תזונה ותוספים | 2 | 28-03-10 18:40 |
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי תפריט cc | יניב ברזילאי | תזונה ותוספים | 10 | 26-04-09 09:03 |
אהלן לכולם שאלה קטנה בנוגע לבנצ' | AlexPro | פיתוח גוף-כללי | 17 | 30-01-09 20:47 |
שאלה לכמה שמבינים במשפטים : ) לגבי עבודה. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 5 | 12-07-08 18:15 |
שאלה חשובה לגבי שנת לילה | ofirass | אימונים | 2 | 10-10-07 20:22 |