|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום אני מתאמן 3 חודשים אירובי+משקולות והתנגדות.אני מעוניין לקנות אבקת חלבון טבעית משבולת שועל בגלל שאין בה ממתיקים מלאכותיים.המטרה שלי היא לפתח שרירים.אני שוקל 84 וגובהי הוא 189 סנטימטר אם זה חשוב.אשמח לשמוע עצות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תקנה אבקת חלבון רגילה וש"ש ותוסיף.....מה הקטע בלשלם יקר כל כך על החרטא הזאת?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ובגלל זה יש לו טעם של חרא..
מה אתה חושב שהכמות הקטנה של הסוכלוז או וואטאבר זה מה שישפיע על השרירים שלך? ישראלבודי בעצמם עשו מאמר על ממתיקים מלאכותיים ואמרו שלשתות קולה זירו או סוכרזית זה בסדר גמור וזה לא כזה מזיק כמו שחשבו.. קנה חלבון מי גבינה או תשלובת חלבונים ותוסיף פחמימות או מה שבאלך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לייק לדניאל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אם אין לך רגישות לממתיק מלאכותי מסוים, אין שום סיבה לקנות את החלבון הזה.
קח חלבון סטנדרטי, ישנם כאלה עם פחות חומרי טעם וריח מלאכותיים, תוסיף לו ש"ש טבעית וסגרת עניין. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() השיבולת שועל זה לא העניין ממש לא איכפת לי ממנה רק שסבא שלי אמר לי שממתיקים מנוונים שרירים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אני לא יודע מאיפה הוא שאב את המידע הזה, אבל כדי להסיר חשש,
אתה יכול לקרוא את הלינק הבא לגבי בטיחות השימוש בממתיקים: http://www.metukim.co.il/matalk/docy/25_102c.php מקווה שזה יעזור בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() תודה על המאמר.ובקיצור נגיד לקנות את השייק חלבון iso יהיה כדאי?. זאת אומרת יש ממתיקים שהם אינן בתקן של משרד הבריאות, האם שייק חלבון זה עומד בתקנים אלו?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() במה אתה מעוניין,אבקת חלבון מי גבינה?,קזאין? או תשלובת חלבונים?!.
![]() |
#13 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() נדמה לי שברוב אבקות החלבון יש סוכרלוז ואססולפם k במינונים שנחשבים בטוחים.
כך שלא משנה איזו אבקה תקנה, כל עוד יש בה את הממתיקים הללו שעומדים בתקן משרד הבריאות.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יאיר התחלת לחלק לי לייקים ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() לפותח הפוסט בקשר לאבקת חלבון מי גבינה נראלי אתה מתכוון לאולטימייט ניוטרישן iso 93 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לך בשוק כל מני אבקות חלבון עם ממתיקים טבעיים,אם זאת הבעיה תבדוק את העניין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() בחירה נבונה,תהייה בחירה שמסתכלת על טיב המוצר והחברה.
חברת syntrax ידועה במוצריה האיכותיים שאינם עברו תהליך כימי(תהליך דנטורציה),תהליך שבין היתר פוגע ביכולת הספיגה של החלבון בגוף. חלבון מי הגבינה whey shake של חברת syntrax,מוצר מנצח מבחינתי. בחירה נבונה
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה גרם שיבולת שועל שלמה נכנס בסקופ חלבון? | shukila | תזונה ותוספים | 1 | 11-11-08 13:05 |
מוצר חדש מבית אופטימום-שיבולת שועל+חלבון מי גבינה | vava_g | תזונה ותוספים | 4 | 01-10-08 10:20 |
אבקת חלבון + שיבולת שועל | CriminaL | תזונה ותוספים | 25 | 31-03-08 23:03 |
שיבולת שועל.. | לוזון | תזונה ותוספים | 2 | 27-12-07 06:56 |
אפשר לשים אבקת חלבון יחד עם שיבולת שועל ומים במיקרוגל?? | Rm3 | תזונה ותוספים | 26 | 25-05-07 16:54 |