|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני כרגע נמצא בשלב הרזייה.
יש לי עודף משקל דיי גדול ואני רוצה להוריד אותו קודם לפני שאני מתחיל להתאמן ולעבוד על מסה. אשמח אם תוכלו להגיד לי אם התפריט שלי בסדר או לא, ואם לא אז מה צריך לשנות. התפריט: ארוחת בוקר- לחם מלא עם גבינה לבנה. ארוחת צהריים- צלחת אורז + חתיכת עוף (שוק או ירך, תלוי מה יש). ארוחת ערב- סלט ירקות (מלפפון אחד ועגבנייה אחת) וטונה במים או שתי לחם עם גבינה לבנה וביצה. *אם אני רעב בערב אז לפעמים אני אוכל גם את הארוחת ערב השנייה, כלומר אם למשל אכלתי סלט וטונה במים אז אני אוכל לחם עם גבינה וביצה. *בין לבין כשאני רעב אני מנשנש איזה גזר/תפוח/בננה או פריכיות עם גבינה לבנה או גמבה עם גבינה לבנה. *הגבינה הלבנה שאני אוכל היא 3% או 1/2%, תלוי מה ההורים שלי מביאים. זה בסדר? יש מה לשנות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,022
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
גיל:: 22
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() איך אנחנו אמורים לתת לך חוות דעת על סמך מה בידיוק תפרסם ערכים ונתונים שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() גיל 18
משקל 78 ק"ג גובה 1.75 מטר. פעילות- אני רץ 3-4 פעמים בשבוע במשך 25-30 דקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה מקצועי - חבר על
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 1,022
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
גיל:: 22
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() אוקיי מה הערכים של התפריט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל 500-800 קלוריות פחות ממה שהגוף שלך שורף.
תוריד פחמימות בהדרגה. תעלה אירובי בהדרגה. תאכל מספיק חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ערכים מוערכים:
סה"כ קלוריות: 1176 קלוריות סה"כ חלבון: 99.1 גרם סה"כ שומן: 23.7 גרם סה"כ פחמימות: 139.3 גרם סה"כ כולסטרול: 409.6 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 8.2 גרם |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימונים להרזייה? | sason | אימונים | 1 | 20-03-08 16:15 |