|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חברים יש לי שאלה
כמעט בכל מאמר מצינים שצריך בערך 2.2 גרם חלבון על כל קילו של הגוף לדוגמא אני שוקל 85 אני צריך 187 גרם חלבון אבל בקופסא של החלבון מופיע לקחת שתי מנות ביום שכל מנה 26 גרם חלבון אז מה יותר נכון לעשות ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה שרשום בקופסה זה סתם המלצה כמה חלבון לקחת מהמוצר עצמו ושזה יעזור לך להשלים לכמה חלבון שאתה צריך ביום
בעיקרון מספיק גם 1.8 גרם לקילו ולא צריך 2.2. אתן לך הסבר יותר טוב בשבילך. נגיד אתה שוקל 85 אז אתה צריך ביום 153 גרם חלבון כי 85 כפול 1.8 זה 153. עכשיו האבקה אומרת שתיקח 2 מנות של 26 גרם ויצא לך 52 גרם מאבקה ו101 גרם מאוכל. בעיקרון אין טעם לקחת 2 מנות,אלא אם כן אתה לא מסוגל לאכול מספיק חלבון ממאכלים אחרים. מה גם שזה המלצה כדי שתגמר לך יותר מהר האבקת חלבון. אני בעיקרון לוקח כל יום מנה אחת אחרי אימון והשאר יש לי מאוכל. מקווה שהבנת |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשתמש בחלבון בהתאם לצרכים שלך ולא של היצרן.
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ההוראות שימוש המופיעות ע"ג אריזות תוספי המזון הינם בגדר המלצה.
אלא אם כן,היצרן מציין שכמות כזו או אחרת מעל או מתחת גורעת מתפקוד המוצר או מסכנת את בריאות האדם.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם אני צריך אבקת חלבון ? | nisanik | תזונה ותוספים | 2 | 13-11-09 22:01 |
האם אני צריך אבקת חלבון? | SHAY79 | תזונה ותוספים | 2 | 28-02-09 16:44 |
אם אני לוקח 2 סקופים חלבון אחרי האימון אז בארוחה אחרי צריך חלבון ? | senate | תזונה ותוספים | 8 | 07-10-08 23:34 |
צריך עזרה בהנת מתכון לעוגת חלבון או עוגיות חלבון... | roy makaay | תזונה ותוספים | 6 | 09-06-07 08:36 |
צריך עצה,בקשר לאבקת חלבון. | avsy | תזונה ותוספים | 9 | 18-03-07 14:38 |