|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() אני יכול להתאמן רק 3 פעמים בשבוע אז הבנתי ש fbw יהיה הכי טוב לכמות הפעמים הזאת..
אז רציתי כמה סטים לתת לשריר גדול וכמה לקטן.. חזה-(הוא לא מפותח בכלל אפשר להוסיף לו סט או 2 ממה שצריך?) גב- רגליים- כתף- יד- יד אחורית- בטן- תאומים- ----- (נגיד אתם אומרים לי 6 סטים לחזה אז לעשות 2 תרגילים לחזה כאילו 3 סטים מזה ו3 מזה??) ---- --והאם בכלל fbw זה תוכנית טובה?? והאם יש תוכנית יותר טובה בשביל כמות של 3 פעמים בשבוע.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() fbw זאת תוכנית טובה לשלוש פעמים בשבוע.
6 סטים לשריר גדול, 3 סטים לשריר קטן. וכן אתה יכול לעשות בשרירים הגדולים שתי תרגילים 3 סטים כל אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() חשבתי שלשריר קטן זה 3-6 סטים ולשריר גדול 6-10.אני אישתי עושה לשריר גדול 8 סטים :\ זה יותר מידי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 8 סטים זה המון בשביל Fbw. תעשה בערך 4-5 סטים לשריר גדול ו2-3 לקטן. אל תשכח שהאימונים תדירים ואתה צריך להתאושש בין אימון תוך זמן קצר מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() אני בכלל בתוכנית Ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני חושב שעדיף לעשות בין 3-4 סטים כדי שהשריר יתעושש עד האימון הבא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי עושה 6 גדול 3 קטן
התאומים בתוך רגליים ולא כולל בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בFBW טובה אתה חייב גם לשים לב למשקלים שאתה מרים כי אי אפשר טכנית לשרוד בלי פציעות לאורך תקופות, כשאתה מגיע לכשל שלוש פעמים בשבוע. תזכור לשלב deload של לפחות שבוע כל איזה חודש וסוג של דינמיקה במשקלים שתרים.
אם אפשר להמליץ לך קצת ,השיטה שאני הכי אוהב היא עלייה הדרגתית לאורך שבועיים שלושה מ70 אחוז מהRM עד ל 100אחוז מהמשקל בטווח חזרות ואז לרדת במשקל בכל הסטים ולחזור על התהליך כשבאחד מהסטים אני יורד בטווח החזרות.הdeload האהוב עלי הוא 9 ימי מנוחה כל חודש וחצי חודשיים ,למרות שאני לפעמים בוחר בסתם שבועיים קלים. אגב אני לא מציע לך לחשוב לעבור 4 סטים לשריר גדול ו2 לקטן עד שאתה לא מנוסה קצת בשיטה הזאת ,בכתפיים גם 1 זה הרבה.
![]() |
#10 | ||
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |