|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו חברים לאחר 4 חודשים של עלייה במסה כבר אין לי שקל על התחת !
כל האוכל הזה עולה לי הרבה מאוד כסף זה לא יאומן .. איך אתם מסתדרים עם זה ?!?! אני שוקל על לפרוש מכל התחום הזה ... אשכרה כל הכסף שאני מרוויח בעבודה הולך על המנוי למכון ועל האוכל וזה לא שיש לי כסף מיותר לזה ...זה מבאס לי את כל החשק כבר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה בהחלט בעיה,אין מה לעשות כ"כ חוץ מלנסות לתפוס מבצעים שצצים מידי פעם או לדוגמא לקנות אוכל שמחזיק הרבה זמן בכמויות ואז יש הנחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני עושה שבוע שבוע,טבח בצבא,בשבוע שאני בצבא אני אוכל על חשבון הצבא כמובן ולא חסר לי כלום כי תמיד יש מפתחות לכל המקררים ככה שיש כל הזמן בשר,כל יום קרטון חלב,מעדנים בשפע,פחמימות בשפע וגבינה צהובה ופסטרמה בשפע,ובשבוע בבית אני אוכל מה שאמא קונה וגם עוזר לה ככה שלא יוצא יותר מדי יקר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() קונים חזה עוף לא פרוס ולא מפורק
קופסאת טונה ענקית ש"ש במשקל וכו' תמיד יש איך להוזיל עלויות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן יש לי שלם על דירה ..
אני קונה אורז בשקים של 5 קילו סבבה דברים כאלו אין בעיה . אבל חלב למשל 5 קרטונים בשבוע 2 תבניות ביצים 3 וחצי כיכרות לחם יוגורטים קוטג'ים חזה עוף 2 קילו ש"ש ירקות פירות כמעט 1000 שקל בחודש .... זה אחד הדברים שגרמו לי להפסיק להתאמן לפני 3 שנים. כל המוטיבציה ירדה לי עכשיו ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה היכרות עם החנות החרדית הקרובה לביתך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שזה אומר שהם יותר זולים?
עזוב אז במקום 1000 שקל זה יעלה 900 רק הדלק לשם כבר יוצא לי אותו הדבר ... זה אצל כולם ככה שהאוכל פשוט גוזל את כל כספם? זה חתיכת עסק יקר .. אם אני למשל יתחיל לצרוך את האוכל שלי מאבקות ? סתומרת כבר הורדתי קוטג' אחד מהתפריט ושמתי שייק חלבון במקום בנוסף לפחממה .. עולה לי יותר זול חחח ונגיד במקום עוד 2 ארוחות ביום אני יצרוך אבקה לעלייה במשקל ? זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז תעשה חיטוב
![]() ![]() ![]() ![]() ותוספי תזונה זה באמת נראה יקר אבל זה יוצא יותר זול, תנסה לאכול מאכלים זולים ומזינים ולצרוך תוספי תזונה.. או שתנסה להשיג עוד עבודה או משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חח מצחיק שאתה אומר תנסה להשיג עוד עבודה כאילו עבודה אחת לא מספיקה וצריך עוד עבודה רק בשביל פיתוח גוף. תנסה חזה הודו שהוא זול יחסית וטעים הרבה יותר מעוף יש הרבה מבצעים על טונה ביצים אפשר לקנות 30 ביצים בתבנית ב20 שקל ואבקת חלבון אפשר להשתמש וזה יוצא זול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חבל לי כי אני רואה תוצאות יפות ... טוב נו מה נעשה נמשיך לשפוך כסף .. זה למטרה טובה .. חיים פעם אחת .. אם אני לא יהנה בזה עכשיו אז מתי ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() יש דרכים לחסוך אחי, קצת עצות מניסיון
לדוג' יש מארזי טונה של 3 קילו נראה לי, יש ספקים של שק"מ ומעדניות שמוכרים, אפשר לקנות ארגז טונה לשנה(לא צוחק) ולחסוך 30% מהעלויות ביצים תקנה בשוק בפלטות גדולות(אני קונה מהשוק, חוסך איזה 5 שקל) חלב הכי זול זה בשקיות כמעט בטוח(יש מתקן מיוחד לשקית) חוץ מזה תחפש מבצעים, דוגמאות: -יש בסופרים פסטרמה והשניה בחצי מחיר בהמון מקומות, תמיד אפשר לקנות פסטרמה פשוטה בדבש במשקל מהמעדניה(קילו ב30 שקל) -אם יש לך זמן ללמוד כ"כ הרבה עם ss וכו' קח כמה דקות כשאתה בסופר לראות מבצעים ותקנה חכם, אני אומר מניסיון כי גם אני מגיע הרבה פעמים רואה מבצע וקונה בסטוקים כדי לחסוך, מה רע בשר זול זה החזה עוף הנקי במשקל(פחות מ30 שקל לקילו, ככה שאתה קונה 2 קילו גג לשבוע) שניצל תעשייתי מגיע הרבה פעמים כששקית אחת עולה 40 והשניה בחינם, ויש שם איה קילו וחצי ביחד לארוחה יחסית טובה אני יכול להמשיך ככה כל היום פשוט תכנס לחנויות הזולות ותקנה אין מה לזלזל ב100 שקל שאתה חוסך בחודש, זה הרבה כסף שהולך לכיס(שווה ערך ל4 שעות עבודה לסטודנט) נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 21-07-10 בשעה 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבין גם כשיש מבצע על החזה עוף הוא עולה 30 שקל קילו אצלי ..
שמע אני חוסך כמה שאפשר אני בוודאי קונה במבצעים סטוקים כמה שאני יכול .. וואלה איך שכחתי את החלב בשקיות ! תודה אני אבדוק ! כל התפריט שלי מבוסס על חלב יוגורט חזה עוף ביצים. פסטרמה אני לא אוהב .. קוטג' וגבינה כבר מגעיל אותי אני לא מסוגל הכניס לפה גם אם ישימו לי מליון דולר על השולחן |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל מיליון דולר אתה תאכל גם ג'וקים
אתה יודע כמה סניקרס אפשר לקנות עם זה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה צריך לאכול ביום רגיל, ביום ללא אימון? | dmie | תזונה ותוספים | 4 | 15-03-09 23:00 |
שאלה+דיון|איך אני מחשב כמה גרם יש במה שאני אוכל+דיון קשור לתזונה. | The-One | תזונה ותוספים | 5 | 24-05-08 21:56 |
איך התזונה שלי היום? | 2pac4eva | תזונה ותוספים | 6 | 04-09-07 20:46 |
התזונה שלי | gps | תזונה ותוספים | 6 | 25-05-07 15:10 |
אך התזונה הופכת להיות כאשר קמים בשעה מאוחרת ביום? | NOS | אימונים | 14 | 02-01-07 14:34 |