|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיטוב כרגע,סתם רציתי לדעת איך התפריט..
ולמי שמגיב תגידו מה טוב ומה לא,מה לשנות וכו'.. אל תגיבו תגובות כמו לא טוב וזהו,שאני לתקן תתטעיות שלי. בוקר: קוטג 5% (גביע) + 2 לחם קל צהרים: סטייק עוף 200 גרם ( + מלפפון + עגבניה בנונית אחרי אימון: טונה במים 160 גרם + לימון בינוני + ביצה(חלבון) בערב: חביתה 150 גרם + גבינה 21 % 4 פרוסות + 2 פרוסות לחם קל ערכים סופיים: סהכ קלוריות: 1555 סהכ חלבון:170.8 סהכ שומן: 61.5 גרם סהכ פחימות: 76.6 גרם סהכ כולסטרול: 782.1 סהכ סיבים תזונתים:16.5 עוד כמה שאלות: 1)אם אני מעל ל500 שלילי אני מאבד מסת שריר? 2)אני חייב לעשות יום ההעמסה או שזה לא חובה? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב, תחליף תגבינה בגבינה רזה ושומן איכותי אבל זה רק המלצה.
בהמשך תוריד 2 פרוסות לחם ותגביר אירובי [רק עצה] בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל זה פירסמתי בשביל לקבל עצות.
ישלי כמה שאלות לגבי ההעצות שלך: 1)אומרים שצריך שומן בחיטוב,אז למה לאכול גבינה רזה? 2)למה להוריד 2 לחם ? הרי זה גם ככה תפריט דל פחמימות אז אם אני יוריד תלחם בכלל לא יהיה פחמימות.? 3)לגבי האירובי,אני רוצה לעשות אירובי אבל גם ככה בסופו של דבר בשביל לא להוריד מסת שריר אני צריך להיות על שלילי של 500 אז מה אירובי עוזר לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לקחתי לך תתפריט חח,אבל אני אשנה כבר כמה דברים פה ושם.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בלי להיכנס למאכלים עצמם, אני יתייחס רק לפחמימות שניראות בסדר..
מותר מתחת ל500 ...69*האחוז שומן שלך זה בערך הגרעון המקסימלי שלך כדי שעיבוד השריר יהיה מינימלי כן חובה העמסה במקרה שלך פעם בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() בכיייף חח
![]() למה בנייתי אותו טוב? ציטוט:
רגע מה אם אני 15 אחוז שומן אני יכול להיות על גרעון של 1035 בלי לאבד מסת שריר? (כי 15 כפול 69 זה 1035). נ.ב פירסמתי אתמול אם אני לא טועה תמונות בפורום תמונות גולשים,מי שיכול מוזמן להגיד לי כמה אחוז שומן אני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ויתור על פחימות לפני השינה | mb512 | תזונה ותוספים | 6 | 14-08-09 20:12 |
קראתי וקראתי ולא הבנתי למה ud2 יעילה יותר מדיאטת חיטוב רגילה | senate | תזונה ותוספים | 5 | 11-07-08 19:48 |
שאלה|שאלה בקשר לבניית תפריט לעליה במאסה. | The-One | תזונה ותוספים | 3 | 04-06-08 21:37 |
שאלה תפריט מסה | gev_121 | תזונה ותוספים | 3 | 28-03-08 14:14 |
בקשר לדיאטת ה Abc | hmui1 | אימונים | 0 | 04-11-07 10:01 |