|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() שלום,
כבר משהו כמו שנה צצה לה בליטה מעל כף היד הימנית שלי כשאני מכווץ את היד לכיוון מטה (תמונה I), זה לא מפריע לי ביום יום, רק כשאני לוחץ על הבליטה הזאת יש כאב, או כשאני מפנה את היד אחורה. ב"תנוחה" רגילה הבליטה לא מופיעה (תמונה II) זה מפריע לי בלחיצות ואני מרגיש כאב כשאני דוחק את המוט. מה זה ומה אפשר לעשות עם זה ? תודה רבה ![]() תמונה I: ![]() תמונה II: ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה במקרה ספידרמן?חחחחחחחחחחחח
זה משהו שולי 100% אין לחרא הזה חשיבות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר קדוש
|
![]() קראת בכלל מה שכתבתי ?
המצב הזה כבר שנה ככה.. תודה על התגובות בכל מקרה ![]()
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אה אוקי לא שמתי לב חחחחח שמה לך לרופא בטח יתן לך איזה משחה או משהו שיעביר לך את זה,זה לא נראה לי סיפור בכלל...יש מצב אתה אולי ספידרמן תחשוב אתה יכול להדביק שחיפים על קירות במכון שלא יפריעו לך חחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אך לא מיששתי ואולי זה ממקור שומני. בכל מקרה, כדאי להיבדק ע"י רופא שיפנה אותך לאולטרא-סאונד. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר קדוש
|
![]() תודה רבה!
![]() אחרי המבחנים אני אקבע תור כנראה
![]() |
#9 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() שווה בדיקה
רופא משפחה / עור בבדיקה פיזיקלית (מישוש) יכולים לתת לך תמונה יותר ברורה על הממצא.
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() אין בעד מה.
לא צריך הפנייה לרופא עור בדרך כלל. לך לרופא משפחה והוא יוכל להגיד לך במישוש מה הוא מרגיש, ואם הוא לא בטוח תופנה לאולטרא-סאונד של כף היד. רפואה שלמה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |
חחח איזה חיה אתה במיטה?כנסו כנסו! | ברקסדייל | פיתוח גוף-כללי | 45 | 28-08-07 14:19 |