|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התייעצתי עם מאמנים מהמכון שאני נמצא בו בנוגע לדד ליפט והם אמרו לי שהתרגיל הזה מצויין להמון שרירים בגוף אבל מספיק שמבצעים אותו קצת קצת לא נכון הוא יכול לדפוק את הגב בצורה משמעותית..
רציתי לדעת אם שווה לקחת את הסיכון הזה? ואם אתם למרות זאת להוטים לעשות דד ליפט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() גם אם עושים בנץ' פרס לא נכון והאחיזה לא טובה ואין ספוטר אפשר לקבל את המוט בגרוגרת ולמות, וסתם לסבר את האוזן יותר אנשים מתים בשנה בבנץ' פרס מאשר מכרישים בים, אבל עדיין כולם עושים בנץ' בלי ספוטר ועם חרא אחיזה ואם אומרים שיש כריש בים אף אחד לא מתקרב
תלמד לעבוד נכון, תתחיל ממשקלים נמוכים עד שתהיה לך טכניקה טובה, חשוב לציין שצריך ללמוד את התרגיל ואת טווחי התנועה, יש על זה 30 עמודים בספר starting strength אבל חשוב לציין שכשעובדים עם משקלים חופשיים הסיכוי לפציעה גבוה יותר כי יש יותר קבוצות שרירים מעורבות והאנטומיה של התנועה מאוד חשובה, אל תעשה אף תרגיל עם משקל רציני לפני שתרגלת אותו כמה פעמים ואישרו לך שאתה עושה אותו טוב נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 06-07-10 בשעה 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז בעצם אתה אומר ש30 עמודים בספר שנתת את השם שלו יעזרו לי להבין איך עומדים ואיך מרימים כמו שצריך? לפי מה שאתה אומר אני צריך איזה חודש לעשות את התרגיל בלי לשים משקל! חוץ מהמוט עצמו כמובן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לא צריך ללמוד חודש, זה לא מבחן פסיכומטרי, לדעתי אחרי פעמיים בחדכ"ש תוכל להרים כמו שצריך
בספר הזה שרשמתי יש אחלה הסברים על התרגילים המורכבים וגם על דדליפט והרבה אנשים בפורום המליצו, אחרי שקראתי אני ממליץ בחום. תדע בדיוק איזה פציעות עלולות לקרות ולמה הן קוראות ותראה טכניקה נכונה... חפש את זה להורדה, תוך 5 דקות זה אצלך בקובץ pdf אני תמיד מעדיף לקרוא ולדעת איזה תרגילים אני עושה למרות שאין לי הסמכה כמדריך חדכ"ש, למרות שאתה יכול להסתמך על הידע של המדריכים אצלך אבל מניסיון יש המון אנשים שלא יודעים לבצע את התרגילים כמו שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הספר שאמרת לי..זה במקרה 2nd edition ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() כן לך על זה.
אני אישית מאוד נהנתי, אם האנגלית שלך סבבה אתה תוכל לסיים אותו בכמה שעות יהיה רשום לך איך לעשות דדליפט, מה הטעויות הנפוצות, מה התרגילים המחזקים שכדאי לעשות וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התיעצתי עם כמה אנשים ואמרו לי שלצאת מהבית זה מסוכן ואני יכול ליפול ולשבור את היד, מה אתם אומרים שווה לקחת את הסיכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|