|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מיד כשאני מסיים את האימון אני שותה שייק חלבון עם תמרים. בדרך כלל שעה אחרי זה אני אוכל ארוחה רגילה. לפעמים מתפקשש לי ויוצא שאני אוכל את הארוחה שעתיים אחרי שסיימתי עם השייק. אמרו לי על זה שזה לא כל כך טוב ושזה יותר מידי הפרש זמן, אבל אני אני לא מבין מה העניין מעיקוב של שעה. זה באמת פוגע בתוצאות ברמה כלשהי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מי לעזאזל חירטט לך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ההנחה היא שאתה אוכל בערך שעתיים לפני האימון ארוחה טובה, מוסיף עוד איזה שעה וחצי של האימון והאירובי והמקלחת והכל ואז שותה שייק ושעה אחר כך אוכל ארוחה טובה.
הקטע הוא שמהארוחה המזינה לפני האימון עד הארוחה הבאה עוברות בערך 4-5 שעות אז כדאי לאכול אותה יחסית סמוך לסיום האימון. לא יקרה שום דבר אם תאכל שעתיים אחרי האימון, אבל כדאי שהארוחות שלך יהיו מאוזנות, בעיקר בשביל שתנצל טוב יותר את מה שנכנס לפה ותספוג כמה שיותר זה כמו שיש כאלה שיחרטטו שלא כדאי לאכול בלילה אחרי השעה 22:00 כדי לא להשמין. אגדה אורבנית. הארוחות שלי בלילה לפני שינה גדולות יותר מהצהריים, ולא השמנתי באחוז שומן מאז שהתחלתי לאמץ תפריט נכון לפני כמה חודשים. אישית, אם אני לא אוכל שעה וחצי גג אחרי השייק מהאימון תכאב לי הבטן ברמות היסטריות, פשוט כי היא ריקה לגמרי |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ארוחה מלאה ישר אחרי האימון (15 דקות) טוב/לא טוב? | ging | תזונה ותוספים | 26 | 07-12-08 12:14 |
ארוחה שעה אחרי האימון | dietman | תזונה ותוספים | 13 | 22-09-07 12:01 |
שעתיים אחרי סיום האימון - ארוחה | dor_dru | תזונה ותוספים | 18 | 04-08-07 23:08 |
ארוחה של שעה וחצי אחרי האימון | sneori2 | תזונה ותוספים | 6 | 14-06-07 17:52 |
ארוחה אחרי האימון-עזרה.. | IGOR | תזונה ותוספים | 5 | 23-12-06 20:42 |