|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() כל פעם שאני עושה דדליפט או שכל השערות שנוגעות במוט נחתכות או שאני חוטף שיפשוף מטורף של עור הרגל. יש לכם הצעות איך למנוע את הפציעות השטותיות האלה?
ניסיתי לשים מכנסיים ארוכים וזה לא עזר.
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מגנים של כדורגל...
או לגדל ביצים...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() נשמע רעיון טוב לגדל ביצים. אבל תגידו, זה לא יכאב אם המוט יתחכך עם הביצים? נמשע לי די כואב.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פציעה ברגל | sami04 | פציעות ספורט | 5 | 20-07-10 21:10 |
שאלה ספציפית בנוגע מניעת פירוק שריר | dorah | תזונה ותוספים | 1 | 03-04-10 21:35 |
שאלה בקשר למספר חזרות בדדליפט+סקוואט | Deadlift | אימונים | 20 | 02-04-10 19:19 |
פציעה ברגל מה לעשות עם התוכנית ? | DropDead | אימונים | 20 | 22-10-07 17:54 |
פציעה ברגל !! | סולימאן | פציעות ספורט | 0 | 22-11-06 17:14 |