ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-07-10, 14:46   #1
Painkille5
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2010
הודעות: 10
גיל:: 20
ברירת מחדל מספר שאלות תודה מראש לעוזרים :)

אהלן!
אני מתאמן כבר 2-3חודשים בערך ויש לי כמה שאלות בקשר לאימונים עושה 4 אימונים בשבוע 2 בצבא ו2 בבית בחד"כ. כמה שאלות:

1.עבדתי על מכונה דיי ישנה של דחיקת רגליים, שמתי את כל המשקל ועשיתי 3 סטים בערך של 12 חזרות. (לדעתי בכל מקרה אין בה כלכך הרבה משקל). זה היה לפני שלושה שבועות ומאז יש לי כאבים מטורפים בברכיים כמעט בצורה שווה, נחתי ומאז לא התאמנתי כמעט בכלל (בחד"כ אני רק חודש וקצת אז עשיתי פעמים סקוואט עם משקלים נמוכים ואז זה קרה לי אז הפסקתי גם את זה)
אני עומד המון בצבא כי אני בקרבי בגבעתי אבל משתדל כמה שיותר לנוח עם הרגלים, הפסקתי להתאמן עליהם לגמרי ורק ריצות מאוד קצרות של מקסימום 2 ק"מ עשיתי מדי פעם. בקשר לכאבים -קרה למישהו? אני צריך להילחץ? לנוח עוד? להתאמן על הרגלים? היתי אצל אורטופד והוא אמר לי שאולי זה יעבור ואולי לא (באמת תשובה מועילה) תגיבו בבקשה אני מאוד לחוץ מזה.

2.בבסיס יש לי מכולת כושר עלובה כמעט בלי מכשירים מה שמגביל אותי מאוד- הבחור שבנה לי את התוכנית מראש קצת שינה לי אותה כי הוא ראה שאני מוגבל מבחינת תרגילים בבסיס. האם לעשות 2 אימונים בבסיס ואחריהם 2 אימונים שונים בבית בחד"כ זה בסדר? או להשתדל כמה שהאימונים באותו שבוע יהיו זהים מבחינת התרגילים (ז"א בחד"כ בבית אני אוכל לעשות תרגילים מורכבים כמו דד ליפט שאני לא עושה ובניגוד לבסיס שם אין לי ממש איך לעבוד על התלת ראשי אז אני עושה מקבילים עם תיק שיש בו משקולות לדוגמא)

3. על מה היתם ממליצים , ABxABxA ככה שיוצא לי 5 אימונים בשבוע או AxBxAxB שזה 4..?
(ומה ההבדל מבחינת עליה במשקלים והתפתחות במאסת שריר בין 3-4 אימונים בשבוע ל5 כי הבנתי ממישהו שמספיק אפילו 3 בעבודה על מאסה למרות שאני מרגיש שטוב יותר כשאני עושה יותר אימונים בשבוע)

תודה מראש לכולם
Painkille5 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
תפריט חיטוב תודה לעוזרים shalomik10 תזונה ותוספים 1 26-07-09 15:19
כמה שאלות .. תודה לעוזרים . ZorgoBH פיתוח גוף-כללי 12 24-11-08 20:33
תפריט לתלמיד תודה לעוזרים...ו lolman123 תזונה ותוספים 1 02-10-07 12:21
עזרה בהנתת תוכנית תודה מראש לעוזרים tomerzhr אימונים 3 23-06-07 20:57
צריך עזרה ... תודה לעוזרים :> linens תזונה ותוספים 11 01-06-07 18:59


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:35.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים