|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
יש לי בעיה שבחזה רק שני הצדדים מתפתחים, כביכול החלק שמחובר לכתף. אני רוצה לתת דגש על החלק האמצעי של החזה , החלק המגשר בין צד ימין לצד שמאל. נשמע קצת מטומטם , אבל אני יודע שאפשר לתת דגש על החלק הזה. אני אשמח לשמוע הצעות לתרגילים. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]()
![]() |
#3 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אז מומחי האנטומיה טעו כל הזמן הזה! טוב שהצטרפת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מצחיק, בדיוק אתמול קראתי שוב את הפוסט של DC על "complete development"
בכל מקרה, אין חיה כזאת "חזה פנימי" ואתה לא יכול לעבוד עליו (כן ארנולד טעה) , אני מבטיח לך שברגע שתגדל מספיק בכל הגוף זה ייראה הרבה יותר טוב, וזה כבר לא יעניין אותך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 01-07-10 בשעה 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לך תזד**ן כששבוע שלם חיפשתי פרטנרים איפה היית???????
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש את זה בעברית או מתורגם או משו כזה ..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עבודה ישירה על חלק מסוים בחזה . . | KoKo | אימונים | 5 | 11-06-08 19:23 |
עבודה בזמן הצבא ללא אישור עבודה | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 26 | 04-04-08 22:44 |
אכילה בזמן עבודה תוך כדי עבודה | גלעד יובנטוס | תזונה ותוספים | 3 | 12-12-07 16:13 |
עבודה דינמית לעומת עבודה סטטית | GEVER | אימונים | 7 | 07-09-07 14:39 |
בייספס - עבודה עם Barbbell לעומת עבודה עם Dumbbell | Psychopath | אימונים | 33 | 10-10-06 00:39 |