|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום ,
אתמול עשיתי דידליפט פעם ראשונה שלי ואחת מהחזרות עשיתי לא נכון הרמתי רק עם הגב שלי בלי הרגליים .. אז אחרי שחזרתי הביתה התחלתי להרגיש כאב בגב התחתון כאשר אני הולך זה כואב כאשר אני מתכופף בזווית קטנה זה כואב אם אני מתכופף 90 מעלות זה לא כואב . במה בדיוק פגעתי פה ? בחוליות או בשרירים שבגב התחתון כי הכאב נמצא בצדדים בגב התחתון איפה נמצאות השרירים . מה אפשר לעשות והאם לחשוש מפגיעה חמורה בגב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
דדליפט זה תרגיל מהמסובכים שישנם. כדאי מאוד להתייעץ עם מדריך חדר הכושר בקשר לטכניקה. אם הכאב מתמיד או מחמיר- יש לפנות לבדיקת רופא. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על העזרה אני מעריך את זה ..
עוד שאלה : כמה לחכות עד שהכאב יחלוף (אם בכלל) לפני שאני אתייעץ עם רופא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() [quote=abueljihad;1004422]תודה רבה על העזרה אני מעריך את זה ..
אם הכאב לא חולף תוך שבוע פנה אלי במייל. אני מאמין שזה יעבור עד אז ללא התערבות רפואית. רפואה שלמה.
![]() |
#5 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הכאב נוצר לרוב על רקע חלוקה שרירית לא נכונה.
ברגע שלא משתמשים בשרירי הבטן המייצבים בצורה מספקת לייצוב, בשילוב עם שימוש בשריר העכוז הגדול (גלוטאוס מקסימוס) +המסטרינגס כמניעים עיקריים עם נשימה נכונה (הוצאת אוויר בשלב העלייה) העומס "בורח" לנקודות חלשות - איזור הגב התחתון (שגם ככה מועמס כי שרירי זוקפי הגו עובדים חזק מאוד בתרגיל בצורה איזומטרית). הטכניקה מאוד חשובה כאן. אני מפנה אותך למאמר שלי על פציעות ספורט נפוצוצ אצל מפתחי גוף לפרטים נוספים - תהיה עימי בקשר.. עופר צחר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים בחלק התחתון של הגב.. | בובדילן94 | פציעות ספורט | 5 | 21-01-10 18:30 |
כאבים בגב התחתון | justdude | פציעות ספורט | 3 | 09-09-09 09:12 |
כאבים בגב התחתון אחרי סקוואט ......... | The-One | אימונים | 4 | 05-08-08 03:16 |
כאבים בגב התחתון:טיפוע ומניעת כאבים | Mr.Bazooka | פציעות ספורט | 0 | 17-09-07 07:15 |
כאבים בגב התחתון ובבטן אחרי מיקלחת | raanan | פציעות ספורט | 3 | 09-09-07 18:55 |