|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 7 חודש של יום כן יום לא(מתאמן)הלכתי עם זה ממש קיצוני
כול פעם שאני הולך למכון אני מתאמן כול הגוף...ממניעים פסיכולוגיים..חח קשה לי לישון אחר כך כשאני יודע שלא התאמנתי על איזה חלק בגוף...(קורה לכם גם?!)ואוכל טונות על ימין ועל שמאל.. דרך אגב כמה מילים על הפורום אני כבר עוקב פה זמן מה...וכיף לראות אנשים שמתמידים כול כך במה שהם עושים והתוצאות שלכם זה משו לא ייאמן(רובכם לפחות) אז קבלו נתונים... חן בן 20 1.78 65-66 קילו השאיפה להגיע ל70 בעזרת השם אני ישים פה 2 תמונות אחת של לפניי האימונים והשניה של אחרי(המצב העכשווי..) בגדול הם לא הכי ברורות אז מצטער מראש בהמשך אני יעלה ברורות יותר ![]() לפני http://img238.imageshack.us/my.php?i...7028904ya4.jpg אחריי חודשיים http://img57.imageshack.us/my.php?image=81006cc8.jpg עכשיו http://img158.imageshack.us/my.php?image=25207cn7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() 7.3.2004? :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יאללה תתחיל להתאמן לאכול ולקרוא מאמרים, אתה לא מתאמן עדיין..
(לא בקטע רע כן? יש לך גנטיקה טובה שתאפשר לך הרבה אבל אתה עדיין לא יודע מה זה להתאמן, כך עצה: תחליף תוכנית ותקרא קצת על עלייה במאסה, טונה זה לא הכל ושיהיה בהצלחה!)
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תיראו אותו 7 חודש אני קורע תתחת והוא עושה לי תתחיל להתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תבין שהוא בא בטוב, לטובתך... הרי למה העלת תמונות אם לא כדי לקבל תגובות בונות שיעזרו לך להשתפר?
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אוכל רק טונה אני אוכל לפחות 3 צלחות ספגטי ביוםם 2 בננות שניצלים כנפיים על ימין ועל שמאל
נקודת זכות בישביל המאמרים שלכם ואני בכלל לא אוכל ארוחות מסודרות פשוט קשה לי להשמין מה אני יעשה קורה.. נלחם על כול קילו בשיניים...תאמין לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
יותר מ60% מהאיונים זה התזונה.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עם אני יאכל ארוחות מסודרות אני יעלה במשקל?
דווקא אני הבנתי שעם אני יאכל בלי לראות בעניים אז זה מה שבאמת ישפיע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אחלה חזה וידםם ובטן יש בסיס
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() תביא תמונה ברורה יותר =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רק חושב שאתה אוכל בלי לראות בעיניים. כולנו חשבנו את זה בהתחלה.
כשאתה מתחיל לאכול מתפריט מסודר אתה מבין מזה לטחון אוכל
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה ריבועים אחיי סחטיין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() ואללה רואים שעלית במסה כל הכבוד אחי
עוד 4 חודשים שאם תמשיך מסה יהיה מושלם בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() דוגרי גם אני בתקופה הזאת חשבתי שאני אוכל כמו מטורף, אבל בדוגרי לא ידעתי אז מה התחזוקה שלי. לקח זמן עד שבאמת התחלתי להבין כמה אני צריך לאכול ולאכול את זה. כולם עוברים את השלב הזה של אי ההבנה בתקופת האימונים הראושנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() אחלה גוף דרך אגב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחים שלי
עדיין אבל לא עניתם לי על השאלה מה עדיף לאכול ארוחות מסודרות לפי שעה או פשוט לטחון מה שבא ליד בישביל לעלות במשקל עוד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה שנכון נכון...(סתם משו שלא תבין לא נכון כהתבאסתי עלייך שאתה אומר לי להתחיל להתאמן,זה קצת קומם אותי כי באמת השקעתי מעל ומעבר... )
אז למאמרים........ =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
לא אחי הכל ברוח טובה =)
![]() |
![]() |