|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() מישהו יכול להגיד כמה מי גבינה יש בסקופ של גיינר פרו בודי? אני לוקח את זה אחרי אימון וחשוב לי לדעת את זה, תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() במנת הגשה של פרוגיינר יש 50 גרם חלבון [אלבומין+מי גבינה]
אני מניח שרוב החלבון מגיע ממי גבינה,כ30 גרם. http://www.probody.co.il/images/prod...er-probody.jpg ערכים ל150 גרם אבקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() לצערנו, אף חברה אינה מפרסמת כמה מי-גבינה יש בתשלובת חלבונים שלה.
ההנחה היא שרוב החלבון מגיע ממי-גבינה (כי הוא כתוב בד"כ בראש הרשימה). האמת, זה לא כל כך חשוב. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() בגלל שאני עצרתי עם האבקת חלבון אחרי אימון ובמקום אני שותה שייק גיינר עם 4 סקופים ככה שזה דיי נחשב כמה מגיע ממי גבינה..
בכל אופן אתם יכולים להגיד לי שיש לפחות 24 - 30 גרם מי גבינה בפרוגיינר? וזה בדר שאני שותה אותו במקום האבקת חלבון אחרי אימון נכון? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שגל אמר,אין טעם להיכנס לדבר לעומק.
אם אינך בטוח בכמות חלבון מי הגבינה וזה מפריע לך,תצרוך אבקת חלבון מי גבינה בנוסף או במקום.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא בטוח בגיינר.. | tomer145 | תזונה ותוספים | 4 | 17-02-10 21:21 |
גושים בגיינר | BeaT | תזונה ותוספים | 1 | 21-01-10 00:03 |
שאלה כמה גרם זה על הכף מדידה בגיינר? | RetioN | תזונה ותוספים | 4 | 16-11-09 23:07 |
איך להשתמש בגיינר | R-W | תזונה ותוספים | 2 | 14-10-09 17:39 |
שלשולים עקב שימוש בגיינר | roybns | תזונה ותוספים | 13 | 19-12-08 20:28 |