|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו לי שצריך לשטוף את האורז לפני הבישול עם מסננת אבל אני לא רואה על זה שום דבר בהוראות. אתם שוטפים את האורז לפני בישול או ישר מבשלים אותו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני שוטף אותו במסננת שם בסיר עם מים חמים ומחכה שיהיה מבושל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שלא תעז לשטוף לפני בישול (מניסיון צבאי (לא הייתי טבח), מאמא)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני שוטף אחרי שאתה קונה אורז מלא במשקל שהיה בשוק הפתוח כל היום כדאי לשטוף גם אם באריזה תשטוף לפני בישול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() או קיי אני אשטוף. אבל עכשיו באו אליי ביציאה שצריך להשרות את האורז כמה שעות במים. זה ניהיה כבר יותר מסובך מלהכין עוגה. אני פשוט אסנן במסננת עם מים וישר לסיר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בעיקרון, כן צריך לשטוף את האורז לפני
אבל הוא יוצא על הפנים אם אתה מכניס אותו לסיר רטוב :\
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה בא עניין השטיפה ? הוא נוצר מכך שאורז וכל קטניה אחרת שוטפים מחשש של תולעים וחרקים וגם יש לברור את האורז לפני זה .
זאת גישה של הדת. אני אישית לא שוטף את האורז, אם אף אחד לא נגע בו ולא שיחק איתו עם הידיים והשקית/שק אינה נשארה פתוחה אני לא רואה טעם לשטוף אותו אלא אם כן ברצונך לשטוף אותו מטעמי דת. אומרים שהשטיפה של האורז הורסת את תהליך הבישול שלו. לשיקולך בלבד . |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך אתם מכינים את האורז? | teal cohognes$ | תזונה ותוספים | 23 | 10-11-08 23:27 |
שיר האורז | Bodybuilder | פיתוח גוף-כללי | 24 | 05-05-08 22:00 |
האורז הולך להתייקר ב-60%.... | TAL1983 | תזונה ותוספים | 10 | 25-04-08 15:03 |
לפני הבישול או אחרי? | IGOR | תזונה ותוספים | 4 | 13-06-07 18:05 |
כמה ישקול שוק הודו ששוקל לפני הבישול 250 גרם בערך אחרי הבישול? | Mass | תזונה ותוספים | 2 | 05-06-07 20:09 |