|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
1) רציתי לדעת האם כל אחד צריך להחליף כל כמה זמן מתקופה של מסה לחיטוב, במקרה שלי אני די רזה ואין לי שומן עודף כל כך, ואני צריך להגדיל את המסת שריר. האם יש לי צורך להחליף עוד כמה זמן לתקופה של חיטוב? ואם כן כל כמה זמן מחליפים? 2) כל כמה זמן צריך להחליף את תוכנית האימון? תודה על העזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות מסה או חיטוב מתי שבא לך ובהתאם למטרה
תן מסה עד שתחשוב שתצטרך חיטוב או שתשים תמונה באתר ויאמרו לך אם כדאי לך להמשיך מסה לדעתי כדאי להחליף תוכנית כשאתה מרגיש שמיצית אותה אבל בכל זאת מומלץ כל חודש וחצי עד חודשיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהבנתי ממך אתה צריך להמשיך במאסה .
עכשיו לשאלתך , אין זמן מסויים שבו אתה צריך להיכנס לתקופה של מאסה או חיטוב, זה לפי רצונך ושיקול דעתך. אם אתה חושב שיש לך מספיק מאסה ואתה מרוצה ממנה תתחיל חיטוב. אבל כל עוד אתה יכול התקדם במאסה והשומן שהצטבר לך לא מפריע לך {אם יש כזה} אני לא רואה סיבה לעבור לחיטוב. מפתחי גוף ומתאמנים אוהבים להיות במשך השנה בתקופה של עלייה במאסה ולקראת הקיץ להתחיל לחטב, כל אחד והמטרות שלו. אחד רוצה להיות מוכן לתחרות ,אחד לא אוהב שומן בבגדים קצרים, חם לו בקיץ, אחד רוצה להסתובב ולהראות נוחכות בים וכ'ו.. מקווה שעזרתי , יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה ומתי לאכול אחרי אימון? שאלה | maximum16 | תזונה ותוספים | 0 | 04-02-10 15:24 |
מתי להחליף תוכנית? | itaiprz1 | אימונים | 2 | 21-11-07 15:06 |
ביום ללא אימון יש צורך לשנות תתפריט -חיטוב | אושרי | תזונה ותוספים | 2 | 13-07-07 15:56 |
xl or red-bull או ? מי צורך למה ומתי | mrko | תזונה ותוספים | 2 | 22-03-07 12:22 |
אימון אמות, איך איפה ומתי? תודה לעונים | dstyle | אימונים | 7 | 29-09-06 14:16 |