|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לכל הנוטלי אומגה 3 ומולטי ויטמינים
בכתבה בערוץ 10 http://mymoney.nana.co.il/Article/?A...433808&sid=130 מה אומרים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בולשיט
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ואלה אני לא יודע מה להגיד...
וניראה לכם שגם אבקות חלבון קשורים לזה????
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא זה נכון, יש היום מספיק מחקרים שמראים שתיסוף מוגזם בויטמינים מסויימים רק מזיק!
(הייתה על זה אחלה תוכנית בערוץ 8) שאני יגמור את החבילת צנטרום שלי אני יפסיק עם המולטי ויאכל עוד ירקות ופירות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין שיש הרבה תוספים שהם חרטא אבל אומגה שלוש זה תוסף שמוכח מחקרית שהוא עוזר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() ?????????
אבקות חלבון גם??
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר אומגה 3 ואבקת חלבון, מדובר פה על ויטמינים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לא מיזמן חבר שלי אמר לי שבאמנון לוי דיברו על זה ואמרו שהאבקות חלבון מסוכנות...
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מזה משנה מזיק או לא מזיק ????????
אנכנו עדיין נקנה את זה אז זה לא משנה ! וההבדל בין מישהו בריא למישהו חולה זה שחולה מת חולה ובריא (מת) בריא ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() פורסם מחקר החודש בג'ורנל היוקרתי JAMA , לפיו תיסוף של אנטיאוקסידנטים עלול להגביר את התמותה. המחקר מתייחס לבטא קרוטן , ויטמין A וויטמין E. בנוגע לסלניום וויטמין C דרושות בדיקות נוספות. לא מדברים שם על אומגה 3. אני מקווה להשיג את המחקר המלא בקרוב ולראות מה העניין.
Mortality in Randomized Trials of Antioxidant Supplements for Primary and Secondary Prevention Systematic Review and Meta-analysis Goran Bjelakovic, MD, DrMedSci; Dimitrinka Nikolova, MA; Lise Lotte Gluud, MD, DrMedSci; Rosa G. Simonetti, MD; Christian Gluud, MD, DrMedSci JAMA. 2007;297:842-857. Context Antioxidant supplements are used for prevention of several diseases. Objective To assess the effect of antioxidant supplements on mortality in randomized primary and secondary prevention trials. Data Sources and Trial Selection We searched electronic databases and bibliographies published by October 2005. All randomized trials involving adults comparing beta carotene, vitamin A, vitamin C (ascorbic acid), vitamin E, and selenium either singly or combined vs placebo or vs no intervention were included in our analysis. Randomization, blinding, and follow-up were considered markers of bias in the included trials. The effect of antioxidant supplements on all-cause mortality was analyzed with random-effects meta-analyses and reported as relative risk (RR) with 95% confidence intervals (CIs). Meta-regression was used to assess the effect of covariates across the trials. Data Extraction We included 68 randomized trials with 232 606 participants (385 publications). Data Synthesis When all low- and high-bias risk trials of antioxidant supplements were pooled together there was no significant effect on mortality (RR, 1.02; 95% CI, 0.98-1.06). Multivariate meta-regression analyses showed that low-bias risk trials (RR, 1.16; 95% CI, 1.05-1.29) and selenium (RR, 0.998; 95% CI, 0.997-0.9995) were significantly associated with mortality. In 47 low-bias trials with 180 938 participants, the antioxidant supplements significantly increased mortality (RR, 1.05; 95% CI, 1.02-1.08). In low-bias risk trials, after exclusion of selenium trials, beta carotene (RR, 1.07; 95% CI, 1.02-1.11), vitamin A (RR, 1.16; 95% CI, 1.10-1.24), and vitamin E (RR, 1.04; 95% CI, 1.01-1.07), singly or combined, significantly increased mortality. Vitamin C and selenium had no significant effect on mortality. Conclusions Treatment with beta carotene, vitamin A, and vitamin E may increase mortality. The potential roles of vitamin C and selenium on mortality need further study. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חבל שהכתבת הזאת לא טרחה לציין שהמחקר בוצע על חולי סרטן.
דבר שני, היא לא ציינה "תיסוף יתר" (או שכן ולא שמתי לב) אלא תיסוף באופן כללי. דבר שלישי, כמה מפתיע שהויטמינים שהיוו סיכון הם ויטמינים מסיסים בשמן: ויטמין A, ויטמין E, אם היו בודקים ויטמין D גם הוא כנראה היה נכנס לרשימה. זה ידוע שצריכה מוגזמת של ויטמינים מסיסים בשמן היא רעילה לגוף, מאחר והגוף לא יודע איך להיפטר מהעודפים. עריכה: משה הקדים אותי, אבל הנה כתבה שלא השמיטה פרטים חשובים. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-5...l?tag=12-54-28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
רעל זה החרא שהם אוכלים ... נקניקיות והמבורגרים שלהם צ'יפסים מלאים בשמן,ממתקים,חטיפים ועוד הרבה חרא + מעשנים+שותים וגם מדברים על נושאים שלא מבינים בהם שום דבר ! לדעתי במקום לחיות כמו חזיר (לשתות כול יום,לעשן סיגריות,לאכול חרא,) עדיף לקחת סטרואידים אנבוליים ככה גם היו תוצעות טובות באימונים + נשמור על הבריאות שלנו ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#15 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אבל השמנה הזאת בתמונה הראשונה לא תגיד לי מה לאכול
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() למה כל מי שמדבר בולשיט בנושא כל כך שמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אין קשר בין מראה לידע , אולי זה ישמע מפתיע , אבל אתה יכול להיות חוקר גדול בלי להיות חטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אתה יודע שזה על חולי סרטן? מאיפה לך המחקר המלא? עוד משהו שהיה מוזר, הם דיברו על אנשים שלקחו את כל הויטמינים האלו ביחד, איך הם ידעו מי השפיע? עוד לא ברור כל העניין הזה..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נחכה לתשובתו של משה המלומד, כשהוא יקרא את המאמר המלא...
![]() נושא מעניין... |
![]() |
![]() |