|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני בד"כ רץ 3-4 פעמים בשבוע ואני לא יוותר על זה.
רציתי לדעת אם אני מרים משקולות ורץ יש בעיה עם זה (במידה ואני רץ אני משלים את הקלוריות שהפסדתי במהלך הריצה) הבנתי שבנאדם אירובי לא מסוגל להיות מרים משקולות כבד. למה? חוץ מזה רציתי לדעת אם אתם ממליצים לעשות למשל 4 אימוני משקולות בשבוע ו-3 אימוני אירובי לדוגמה או ההפך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד כדאי לשלב אלא אם כן אתה ספורטאי הישגי שעוסק בזה לפרנסתו.
ומתאמני סיבולת אירובית ממושכת או כמו שהצגת את זה בנאדם אירובי לא יכול להיות מרים משקולות מפני שאחרי משך זמן מסויים בפעילות אירובית ממושכת הגוף מאבד מסת שריר שמהווה מרכיב עיקרי אצל אדם מרים משקולות וזה גם הסיבה שתמיד כדאי לשלב. אני אישית מאוהב באירובי ממושך ועושה 4 פעמים אירובי ו3 פעמים כוח בשבוע אבל חשוב להקפיד על לפחות יום אחד בשבוע ללא אימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() האמת שמאז שהתחלתי לרוץ השרירים שלי שונים,יותר חלשים מבחינה של הרמת משקל אבל שאתה מרגיש אותם עם הרבה יותק חזקים וקלים ממה שהיו.
מעבר לכך מאז שהתחלתי לרוץ הורידים שלי התחילו לצאת מהגוף כמעט לכל אורך היד ואני מת על זה, אולי בגלל זה אני אף פעם לא יוותר על הריצה. רציתי לדעת אם יש כאן מתאמנם שעושים את מה שאני רוצה להתחיל ואם יש להם עצות לגבי העניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הגיוני שאם לא שילבת אימוני כוח בין האימונים האירובים לאחר תקופה מסויימת חלה ירידה במסת השריר שגורמת לך להרגיש שהשרירים "חלשים". אך באופן מנוגד מן הסתם הוקל לך במהלך הריצה מכיוון שלאפקט האימון האירובי יש השפעות פיזיולוגיות מסויימות על הגוף.
לגבי הווירידים זה גם כתוצאה מהאירובי שמביאה לירידת אחוזי השומן בגוף. בכל חדר כושר יש מדריכים למיניהם פשוט תיוועץ באחד המדריכים,תסביר להם היטב את מטרתך והם יראו לך את הדרך הנכונה והיעילה ביותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יום אירובי יום משקולות ? | teasider | אימונים | 6 | 27-05-08 20:39 |
למה לא לבנות והרמת משקולות | Kfir | פיתוח גוף-כללי | 22 | 23-04-08 12:02 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |
משקולות, אירובי ותזונה | yuvals | תזונה ותוספים | 2 | 13-11-06 13:25 |