ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-05-10, 22:23   #1
danielwowow
חבר מתחיל

ברירת מחדל שאלה| התחלתי להתאמן פרטים בפנים.

גובה 1.51(אני יודע שאני נמוך)
משקל:42 בערך(מזמן לא מדדתי)
זמן שאני מתאמן: התחלתי לפני 3 שבועות ממש בקטנה.

היי, אני חדש בפורום ניראה מאוד נחמד,

אז היום קניתי 2 משקולות כל אחת של 4 ק"ג
ומתח שמחברים למשקוף.
לפני שלושה שבועות התחלתי לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן בבוקר בצהריים ובערב ויש מעט מאוד שינויים(אני גם לא מצפה לשינויים עברו בסך הכל שלושה שבועות)

אז יש לי כמה שאלות:
1. האם המשקל של המשקולות גבוה מדי בשבילי(רק התחלתי)
2. החלטתי שכל פעם שאני יוצא או נכנס לחדר אני עושה כמה עליות במתח, בנתיים אני מצליח בערך 3 חח,
האם זה בסדר?, ובמה עוזר המתח(אילו שרירים הוא מפתח?)
3. אני אוכל אוכל בריא מאוד יחסית, המון ירקות, פירות, כל בוקר יוגורט עם מוזלי וכו'(אמא שלי מבינה בתזונה) אבל מה מומלץ לי במיוחד לאכול כדי לפתח שרירים וכמה? מתי לאכול? שמעתי על איזה מתכון לשייק עם בננה וחלב, זה טוב?
4. אני לומד קרב מגע ובשיעור המדריך הראה לנו איך עושים סקוואט, אבל זה בעיקר לשרירי הרגליים לא?
5. אני יחסית נמוך וראיתי שכושר עוזר בגדילה(עליתי 3 ס"מ תוך שלושה שבועות) אבל משקולות לא פוגעות נכון?
אני ישן 8+- שעות ביום וביום שבת 7 ובשלישי 9, זה בסדר? ויש איזה מזון שיכול לעזור לי לגבוהה?
5. בנתיים אני מעדיף שלא ללכת לחדר כושר(זה עולה כסף ואני גם לא בטוח שיקבלו אותי בגיל הזה)

אוקיי זה בנתיים השאלות שיש לי אז אני מאוד מאוד אשמח אם תענו לי הליהן בהקדם ובפירוט האפשרי !
danielwowow מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-05-10, 23:44   #2
Ballantine
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר

אוו אוו יש לך הרבה ללמוד ,תקרא הרבה מאוד בנושא אימונים תלמד את א'-ב' של פיתוח גוף ואחרי זה תבוא אם שאלות רציניות כ זה כמו שתשאל איפה זה הגז ואיפה הברקס באוטו..
Ballantine מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-10, 00:05   #3
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

אתה בעצם רוצה מורה שילמד אותך הכל מההתחלה-אני מוכן לעשות את זה בתשלום
אם בא לך לחסוך את הכסף אתה מוזמן להכנס לנעוצים ולמאמרים באתר הראשי ולהתחיל לקרוא מאמרים

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-10, 19:00   #4
SIMAO
חבר פעיל

הסמל האישי שלSIMAO

כל צורת אימון שתעשה בגילך יהיה טוב,כמובן שבמינון ובלי עומס גבוה.
לי בגילך אולי בגיל 12 הביאו לראשונה משקולת(היא הייתה 1.5 ק"ג גג).
קרא את המאמרים שנימאצים בניעוץ,תחכים קצת גם ע"י מאמרים מהאתר הרשמי.
בגילך אין לך לאן למהר,רמות הטסט' בגופך(ההורמון הגברי) עוד לא בשיאו(יש יוצאים מין הכלל כמובן) ולרוב לא תהא תגובה של בניית שריר גבוהה,כמובן שאני ניכנס פה לפרמטרים נוספים שאין לי טעם לפרט עליהם.

בהצלחה בהמשך .
ישן 03-05-10, 19:43   #5
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielwowow צפה בהודעה
גובה 1.51(אני יודע שאני נמוך)
משקל:42 בערך(מזמן לא מדדתי)
זמן שאני מתאמן: התחלתי לפני 3 שבועות ממש בקטנה.

היי, אני חדש בפורום ניראה מאוד נחמד,

אז היום קניתי 2 משקולות כל אחת של 4 ק"ג
ומתח שמחברים למשקוף.
לפני שלושה שבועות התחלתי לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן בבוקר בצהריים ובערב ויש מעט מאוד שינויים(אני גם לא מצפה לשינויים עברו בסך הכל שלושה שבועות)

אז יש לי כמה שאלות:
1. האם המשקל של המשקולות גבוה מדי בשבילי(רק התחלתי)
2. החלטתי שכל פעם שאני יוצא או נכנס לחדר אני עושה כמה עליות במתח, בנתיים אני מצליח בערך 3 חח,
האם זה בסדר?, ובמה עוזר המתח(אילו שרירים הוא מפתח?)
3. אני אוכל אוכל בריא מאוד יחסית, המון ירקות, פירות, כל בוקר יוגורט עם מוזלי וכו'(אמא שלי מבינה בתזונה) אבל מה מומלץ לי במיוחד לאכול כדי לפתח שרירים וכמה? מתי לאכול? שמעתי על איזה מתכון לשייק עם בננה וחלב, זה טוב?
4. אני לומד קרב מגע ובשיעור המדריך הראה לנו איך עושים סקוואט, אבל זה בעיקר לשרירי הרגליים לא?
5. אני יחסית נמוך וראיתי שכושר עוזר בגדילה(עליתי 3 ס"מ תוך שלושה שבועות) אבל משקולות לא פוגעות נכון?
אני ישן 8+- שעות ביום וביום שבת 7 ובשלישי 9, זה בסדר? ויש איזה מזון שיכול לעזור לי לגבוהה?
5. בנתיים אני מעדיף שלא ללכת לחדר כושר(זה עולה כסף ואני גם לא בטוח שיקבלו אותי בגיל הזה)

אוקיי זה בנתיים השאלות שיש לי אז אני מאוד מאוד אשמח אם תענו לי הליהן בהקדם ובפירוט האפשרי !
1) זה תלוי בך,תנסה,אם אתה רואה שזה קשה מידי תוריד משקל,בכל מקרה לאט לאט אתה תצטרך עוד משקל
2)זה שיטה טובה אם אתה מחפש סבולת,אם תעשה את זה אתה תשתפר בכמות של המתח שאתה עושה,אבל זאת שיטה גרועה אם אתה מחפש עליה במסת שריר.
3)אתה צריך לאכול מספיק חלבון על כל קילו בגוף 2 גרם,שומן גרם 1 על כל קילו וכל השאר פחממה,תיהיה במאזן קלורי חיובי(תאכל יותר ממה שאתה שורף) אני ממליץ לך על 300-400 קלוריות מעל המאזן הנייטרלי להתחלה ולאט לאט תראה אם אתה לא עולה אז תוסיף עוד 200 עד שתעלה בצורה טובה ולא מלוכלכת מידי.
4)כן,סקוואט זה תרגיל מעולה לרגלים ובכלל הוא עובד על המון שרירים מלבד הרגלים. אני מציע לך שמישהו ישגיח עליך שאתה עושה אותו כי בכל זאת,זה תרגיל מורכב,אם תבצע אותו לא נכון אתה תפצע וחבל.
5)אם תעבוד נכון,עם גב ישר ולא תרים 50 קילו יותר ממה שאתה מסוגל בשביל האגו שלך אז זה לא יפגע ואפילו יזרז את הגדילה בגלל התזונה הנכונה.
אין מזון שעוזר לגבוהה,והשינה שלך בסדר,פשוט לנסות להקפיד על 8 שעות בלילה.

6) אם אתה לא הולך לחדר כושר זה חבל,אתה לא תראה תוצאות בכלל ממתח וכפיפות מרפקים וכל מה שכתבתי לך על התזונה לא יהיה תקף לגביך.

התחלת בגיל טוב,רק תשמור על עצמך,לא לעשות שטויות ולשים משקל שאתה לא מסוגל.
בהצלחה
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-05-10, 19:46   #6
xBiCePx
Banned

עוסק ב:: לאכול הרבה =]

אחי אין מצב שגבהת 3 סנטימטר ב3 שבועות זה לא הגיוני,דבר שני תיקרא מאמרים פה כי אתה בכלל לא בכיוון,ואין דבר כזה מזון שיעזור לך ליגבוה הכל ענין פה של גנטיקה אבל למזון יש תפקיד פה כי לא נראה לי שתהיה מטר 90 אם תשתה 4 ליטר קולה ביום ותאכל 100 גרם חזה עוף
xBiCePx מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה