![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי חברה
אני עברתי לפני שבוע בערך פציעה בכתף הימיני שלי מבינץ' פרס וביומיים הראשונים לא יכלתי אפילו להרים את הכתף בצורה מסויימת אז הפסקתי להיתאמן .. אחרי כמה ימים נעלם הכאב ויכלתי להזיז את היד בכל צורה אבל כשחזרתי להיתאמן עשיתי אימון במשקל נמוך לכתפיים וכאב לי עוד פעם .. אז בעצם עכשיו כואב לי הכתף רק כשאני מרים משקלים בתרגילי כתפיים . מה יכולה להיות הפגיעה הזאת ואיך מטפלים ? וכמה זמן יכול לקחת לפציעה להירפא ? כי אני חייב לחזור להיתאמן ! תודה רבה . ביי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אני עכשיו בדיוק חזרתי מפציעה בכתף אחרי שבועיים של מנוחה וטיפול תרופתי, התפתחה לי דלקת בגיד שהגורם לכך היה משקלים גבוהים ואי יציבות של הכתף (בעיה ברצועות כנראה) גם שחזרתי עכשיו אני עובד במשקלים נמוכים מאוד כדי לחזק את הכתף אז בשביל להבריא אתה צריך תקופה לנוח, ולגש לרופא שהוא היחיד שאתה יכול לסמוך עליו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() לפני שאתה יודע מה בדיוק הולך לך שם בכתף,אל תעשה אימונים. בינתיים תפנה לרופא לאבחנה וטיפול,ושוב,אל תתאמן!אתה לא רוצה סיבוכים בכתפיים,תאמין לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
מפנה אותך למאמר שלי במסגרת כתבות ומאמרים על פציעות ספורט - אם פירוט מלא על בעיות כתפיים. חשוב נורא לברר את הליקוי הספציפי שיש אצלך ועל פיו לערוך את הטיפול המתאים. מה מצבך כיום?? הכאבים והמגבלה עדיין קיימים?? עדכן עופר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פציעה בכתף | matanp1 | פציעות ספורט | 1 | 12-09-08 12:06 |
פציעה בכתף | matanp1 | פציעות ספורט | 3 | 21-07-08 20:42 |
פציעה בכתף | Motke | פציעות ספורט | 2 | 18-12-07 12:40 |
פציעה בכתף? | מוטי | פציעות ספורט | 5 | 12-09-07 09:34 |
פציעה בכתף | OMRI-TURBO | פציעות ספורט | 28 | 27-01-07 12:44 |