|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,בחודשיים האחרונים בקושי הייתי פעיל פה.
לפני כמה חודשיים החלטתי שאני פורש מפיתוח הגוף בגלל הפציעות(שעדיין קיימות) אבל מצד שני אני לא מרוצה מהגוף שלי,ושהתאמנתי הרגשתי כ"כ טוב עם עצמי. מה אני עושה עם הדילמה הזאת? לחזור להתאמן מול פחד מפציעות מעצבנות. אני לא יודע מה עדיף. אימונים בייתים (שכיבות שמיכה,מתח,אולי כפיפות מרפקים ואולי עוד כמה דברים מאולתרים) יוכלו לעזור? אני לא מדבר על עלייה רצינית במאסה באימונים בבית כי זה בקושי אפשרי בלי ציוד. מדבר על מראה סביר,בוא נגיד להוסיף כמה קילוגרמים של שריר,לשמור על הפאמפ שהחזה לא יראה כמו דלדלה וכאלה.. מה דעתכם? בלי תגובות מפגרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לך
אתה יכול ליקנות ציוד מינימלי מישקולות יד או מוט עים קצת פלטות ולהתחיל להיתאמן בבית 3 פעמים בשבוע. מתח ניתלה אפשר להשיג בחניות של מגה ספורט.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה דיאטה תיהיה חטוב, שמור על התזונה ותתאמן איך שאתה יכול על מנת לשמור על מה שאתה רוצה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם הברכיים והמרפק כואבים רק קצת יכול ליהיות שהם פשוט חלשים ואימונים יעשו לך רק טוב.
כבר קרה לי פעם בברכיים, מרפקים ובכתפיים.
![]() |
#5 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
זה רק בצד אחד,באמה שמאל יש לי ככל הנראה דלקת מעל שנה כבר והברך ימין ברוך השם השתפרה אבל עדיין לא כמו שמאל.והכאבים נוצרו בגלל אימונים שאני זוכר,לא סתם קמתי עם זה בבוקר. אם זה היה בשני הצדדים אז אולי הייתה צודק אבל זה לא המצב |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי ניסיון אם זה בכתפיים, מרפקים ובברכיים, פשוט התחלתי להתאמן וזה עבר. אני גם לא חושב שזה הגיוני שבגיל שלך פציעות ברמה כזאת ימשכו לכלכך הרבה זמן. עכשיו אני נזכר גם בעוד דבר שיכול לעזור, קוראים לזה myofasical release שזה מסאג' חזק בשרירים שקשורים לאזור הפגוע, בגלל שהם לא תפקדו טוב בזמן הפציעה נוצרות שם מן "גולות" קטנות שמפריעות לתפקוד שלו וגם משפיעות על הגידים והמפרקים, אני לא התפלא אם השרירים שלך שמחוברים למרפק ולברכיים מלאים בגולות כאלו, הטיפול בעצם משחרר את הגולות האלו ונותן לאיזור לחזור לתפקוד הרגיל, לי אישית זה מאוד עזר בכפות הרגליים ובברכיים, אתה יכול ללכת לפיזוטרפיסט שיעשה לך את המסאג' או שתעשה לעצמך, רק אזהרה קטנה בפעמים הראשונות זה מאוד כואב בשריר במהלך הטיפול אז אל תיבהל אם זה יקרה. החלמה מהירה.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 17:57 |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 09-04-09 23:41 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 17:58 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |