|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ואהיה יותר ספציפי,
יש טעם להכניס באימון 2-3 תרגילים ליד קדמית(לדוגמא) או שזה בזבוז זמן ותרגיל אחד ייתן את אותו האפקט ואותה גדילה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מין הסתם שיותר סטים ייתנו יותר גירוי לשריר כי כול סאט נהיה יותר קשה מהשני וכן הלאה...השאלה אבל היא כמה חזרות לעשות בסאט על מנת שיהיה הכי הרבה גירוי לשריר שאפשר....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ומה היא התשובה לשאלה הזאת?
ובחזרה לשאלה המקורית, אז אם ככה אז למה לא לעשות 100 סטים במקום 5-10, אם התוצאות באמת יהיו יותר טובות.. אני פשוט חשבתי שיש גדילה מסויימת שהשריר יכול לצבור ביום אחד ופשוט מעל מספר מסויים של תרגילים וסטים זה הופך להיות מיותר.. אני טועה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחשלי זה לא עבודה נכונה תתחיל לקרוא נעוצים ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה לא עבודה נכונה? תסביר את עצמך
ואם אתה כבר מפנה אותי למשהו אז תן קישור ספציפי כי קראתי את רוב הנעוצים ועדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה הזאת אז אשמח להתייחסות רצינית.. האם מספיק תרגיל אחד באימון לשריר מסויים או שרצוי יותר.. ונשים את החזרות בצד לרגע.. מדובר על מספר הסטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מספיק 3-4 סטים לשריר גדול ו-1-2 לקטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש אחוז קטן של אנשים שמגיבים טוב לנפח גבוה
אתה כנראה לא אחד מהם תשאיר את התכניות האלה למפתחי גוף מקצועיים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ......................................
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 15-03-10 בשעה 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ברמת העיקרון צריך להגיע להתשה של השריר ככל שהשריר ירגיש שהוא בעומס ככה הגוף יבין שהוא צריך יותר שריר כדי לעמוד במשימה מה שאומר גדילה של השריר הגוף לומד את המצב החדש ומתאים את עצמו למצב הזה וגם להפך אם תפסיק.
יש הרבה שיטות איך לגרום לשריר לגדול אבל בגלל שלא הרבה מאיתנו באמת מכירים את עצמם ברמות של גירויים בשריר אלה אם כן אתה מתאמן הרבה זמן ומכיר איך הגוף שלך מגיב במצבים מסוימים לכן יש תוכניות שבד"כ מתאימות לא ב100% אבל מתאימות לרוב האוכלוסיה. עוד נקודה כדי להגיע למסה לדעתי צריך משקל גבוה בכדי שהשריר יבין שהוא צריך לסחוב יותר משקל ואז הוא יגדיל את רקמות השריר שלך מה שאומר יותר מסה. לגבי משקל נמוך וחזרות גבוהות נראה שזה יותר סיבולת וחיזוק השריר הקיים מכיוון שהשריר לא צריך לעמוד בעומסים חדשים אלא רק במס' חזרות ולכן במקרה הזה הגדילה תהיה פחות יעילה לדעתי... חשוב להזכיר שאצל כל אחד זה שונה וכל אחד מגיב גם שונה אבל כעיקרון זה הסיפור נראה לי. הכל באופן יחסי אני יוצא מנקודת הנחה שזה ברור מאליו. לגבי מס' סטים רצוי לדעתי לפחות 2\3 תרגילים לכל שריר מהסיבה לא של ההתשה של השריר כי אפשר להתיש שריר גם בסוג תרגיל אחד אלא מהסיבה שכל תרגיל מתמקד על איזורים שונים בשריר כגון חלק פנימי וחיצוני ואם לא תתן את תשומת הלב לכל האיזורים אז איזור אחד יקבל יותר גירוי מהאיזור השני וזה יכול להיראות לא יפה וזה חשוב לאיזון פרופורציה ויופי של השריר. נערך לאחרונה על ידי tommybilt53, 17-03-10 בשעה 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חלק אמצעי חלק תחתון חלק בוקסר.. מזה השטויות האלה?
השריר לא מקבל יותר גירוי ככל שאתה עובד עליו יותר,אלא הוא מקבל יותר גירוי ככל שאתה עובד עליו יותר חזק,ז"א עם יותר משקלי עבודה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם יש משמעות באיזה שעה אני עושה אימון | שובי דובי | אימונים | 5 | 26-12-08 10:39 |
קיים איזה אתר שאפשר לקבל מידע על משמעות | Monosodium Glutamat | תזונה ותוספים | 1 | 23-12-08 10:53 |
קבלו סרטון על בודיבילדינג בעל משמעות חזקה | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 02-10-08 20:34 |
מה משמעות lbs ואיך מחשבים אותו? | igor5 | אימונים | 2 | 29-04-07 14:40 |