|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מושג עם אני מתאמן נכון בכלל,ה form של התרגיל אני עושה נכון זה בטוח
אבל מספר התרגילים והחזרות אני לא בטוח בהם בכלל אני עושה מסה,תוכנית ab ורציתי לשאול האם זה בסדר לעשות 3-4 תרגילים לכל שריר?(כל תרגיל עובד על חלק אחר של השריר בערך) ולגבי החזרות עכשיו אני עושה מכשירים 12,משקולות 10-12 מוטות 8-10 ולגבי משקלים האם זה בסדר להעלות כל פעם שקל לי זה אומר כל שבוע אני מעלה משקלים במכשירים,משקולות רק כשממש קל לי אני מבקש אם אפשר לענות לי בתגובה רצינית זה מאוד חשוב לי אני לא בטוח עם אני מתאמן נכון בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() עם - with
אם - if המטרה באימוני מסה/כוח היא לתת גירוי לשריר וכאשר השריר רואה שהוא צריך יורת כוח הוא בונה את עצמו מחדש בצורה טובה יותר. ככול שאתה תעלה משקל כך גם תגדל במסת השריר. ע"מ לא לגרום פציעה צריך לעשות את זה בהדרגה. כאשר אתה יכול לעלות משקל מאימון לאימון תוך שמירה על תזונה נכון ומנוחה.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל כמה חזרות צריך לתת לשריר?
למשל במכשיר? מוט? משקולות? בשביל לבנות מסת שריר (אני מעלה משקל במשקולות כל חודש בערך אחרת זה קשה לי,מכשירים כל שני אומים,מוט כל אימון) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט,דדליפט,בנץ',פרס ואפילו כפיפות מרפקים |
|
![]() |
![]() |
![]() |