|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר חצי שנה ומאז התקדמתי די הרבה (רואים שינויים משמעותיים בגוף)
אבל בחודש האחרון אני מרגיש שאני לא מתקדם , לא מצליח להעלות משקלים במכון וגם די תקוע במשקל הגוף עצמו(מסה). מה לעשות? ריסט למשקלים? ד''א אני עובד מסה בתכנית abxabxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות ריסט, להוריד למספר חזרות נורמלי אם אתה עושה איזה 12, לאכול יותר ולנוח טוב, להוציא תרגילים מיותרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() בנוסף לדארט,
תנסה אולי להחליף את הימים לכיוון axbxa ושבוע אחרי זה bxaxb על מנת לתת התאוששות יותר טובה לגוף.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה 6 סטים לשריר גדול , 3 סטים לקטן ככה שאני לא חשוב שאני עושה איזשהו תרגיל מיותר,אני גם עובד 8 חזרות.
אני אוכל טוב אבל נראה לי שהבעיה היא בשינה.... השינה הממוצעת שלי היא 6 שעות... ולphilip : התאמנתי חצי שנה ועד עכשיו להתאמן 4 פעמים בשבוע לא הפריע לי , פשוט בזמן האחרון אני מרגיש די תקוע אבל אני בכל זאת מעדיף שלא לשנות את סדר האימונים. אז חוץ מריסט ולישון יותר יש עוד משהו שאני יכול לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() השורש של חוסר התקדמות הוא תמיד אותו אחד
חוסר התאוששות תזונה,שינה,ניהול לחץ vs נפח,עצימות,תדירות אימון העלאה באחד או כמה מהוגרמים מצד ימין ו/או הורדה באחד או כמה מהוגרמים בצד שמאל תחדש את ההתקדמות, פשוט.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תעשה איזה חודש אימון מטבולי ... אימון בטווח חזרות של 12 - 20 חזרות תנוח כל סט חצי דקה ותגיע לכשל .
לאחר מכן תחזור להיפרטרופיה טווח חזרות של 6-12 ואז תראה איך בפלא פלאים אתה עולה במשקלים (לאט לאט כמובן)
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אני הייתי בוחן מחדש למי מביאים סטטוס vip
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() ועכשיו לעניין לפותח האשכול
איך נראית תוכנית האימונים והתזונה שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל יותר
תדאג לישון 8 שעות תדאג לקבל מספיק ויטמינים/מינרלים/שומן/חלבון/קלוריות תוריד תרגילים תשאר עם סקוואט + לחיצה+משיכה +(פה תדחף מה שבא לך רק כל מה שתוסיף ידפוק לך את התוכנית) תתאמן רק 3 פעמים בשבוע אימון-מנוחה-אימו-מנוחה-אימון-מנוחה-מנוחה תעבוד ל5 חזרות 3-5 סטים (3 בתור התחלה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מכל התשובות המצאתי פה הפיתרון היחידי שכרגע אני יכול לבצע הוא להתאמן 3 פעמים בשבוע.
כלומר axbxaxx ולאחר מכן bxaxbxx וככה הלאה. וכמו שאמרתי אני כבר כושה גם ככה 3 תרגילים לשריר קטן ו6 תרגילים לשריר גדול(אני עושה גם סקוואט ולחיצת חזה בין בשאר) אבל זה שאני מוריד בתדירות האימונים לא ייעכב אותי עוד יותר בעליית מסת הגוף(והשריר בפרט). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() ב99.9% מהמקרים, תקיעות במשקלים זה בגלל שעושים יותר מדי, לא פחות מדי
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() בדיוק ההפך. אם אתה רוצה באמת להקשיב לאנשים פה אז תחליף תוכנית ללינארית או SS זה יעלה לך את ברזלים שעל המוט.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני ינסה להתאמן 3 פעמים בשבוע למשל איזה חודש ככה אם אני ייראה עליית משקלים אני ימשיך....
נ.ב אני לא יכול לעשות ss כי אוסרים עליי במכון לעשות דדליפט בנט אובר מילטרי פרס וכו'(מאמנים דפוקים) , לקח לי כמה חודשים עד ששיכנעתי אותם לתת לי לעשות סקוואט שגם הייתי צריך ללמוד דרך האינטרנט הם לא היו מוכנים אפילו לעזור לי... וכרגע אין לי אפשרות לעבור מכון ככה שאני יישאר עם ab לבנתיים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() במכון מעפן כזה בתוך מתנ''ס בפתח תקווה....לא מקצועי ברמות אבל יש לי שם את המכשירים שאני צריך(מוט ומשקולות חח)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אני עוד לא הכרתי מישהו מתחת לרמת :):):):):) שנפצע מסקוואט או דדליפט
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש לא מעט אנשים שנפצעים מסקוואט ודדליפט בטכניקה לא נכונה
אם אתה עובד נכון וההתאוששות שלך טובה סביר שלא תפצע |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| באמת שיצאתי פסיכי, חדש פה, חייב עזרה ממבינים אני מתחנן | Melamed | תזונה ותוספים | 50 | 16-05-09 17:45 |
עזרה| צריך עזרה מאנשים פה בבקשה נמאס לי כבר להכשל | nike | אימונים | 18 | 11-04-09 16:35 |
עזרה|מתכוון לשנות תוכנית אימונים אממ התוכנית הנוכחית +עזרה. | The-One | אימונים | 36 | 22-12-08 20:37 |
[עזרה] שילשולים :[ חייב עזרה מחר יורד לאילת =[ | דור דהאן :) | פציעות ספורט | 20 | 22-08-08 17:22 |
עזרה עזרה עזרה!!!!!!! מי שפותר לי תבעיה מלך1!!! | HareLevi | פיתוח גוף-כללי | 8 | 04-05-08 19:26 |