|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שאלה שמסקרנת אותי,אני צורך את מספר החלבונים הדרוש לגוף שלי ע" אוכל ואבקת חלבון,בתדירות יומית,כמובן שמתאמן גם.
אני רוצה להפטר משומנים באזור הבטן,אני לא רוצה לעשות את עם ריצה,האם הדרך הבאה (כמובן שאיטית יותר מריצה,אם היא יעילה,ועל זה אתם תענו לי..) שווה משהו: פשוט לנסות לאכול כמה שפחות שומנים,ממש כמות קטנה ביום,האם זה יגרום לשריפת השומנים המיותרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חייב לאכול שומנים איכותיים! שומנים
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() הדבר היחיד שאיתו אתה יכול להוריד שומן ללא אירובי(כגון ריצה) , הוא לעשות אימון משקולות שיעלה לך את הדופק בצורה כזו או אחרת , בד"כ 30-60 שניות בין סט לסט יעשה את העבודה ,אבל התהליך הרבה יותר איטי ומעצבן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אז שאני אבין,חוסר אכילה של שומנים בכמות הנומרמאלית שהייתי אוכל,או לחילופין,לאכול פחות אבל לצרוך את כמות החלבונים הנדרשת לא תוריד לי את השומן המיותר??
אז זה מיתוס,זה שאלא אוכלים אז מרזים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אם תפסיק לאכול שומנים לא טובים ולא תעשה אירובי השריפת שומנים תהייה איטית בטירוף. כמובן שאתה לא יכול להפסיק לאכול בכלל כי תאבד את כל המסת שריר שאתה מנסה לבנות.. בקיצר לא מתאים לך ריצה? תעשה אליפטיקל או אופניים כמוני ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל לשרוף שומן אתה צריך לאכול שומן...
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אתה לא חייב לרוץ אתה יכול לעשות כול סוג של פעילות אירובית הליכה אופנים ספינניג קיקבוקס וכו
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() תראו הסיבה היחידה שאני נגד ריצה,זה כי זה קודם שורף שרירים ואז שומנים...
אז בשביל מה אני מתאמן? כדי לפתח שרירים,ואז אנ ירוצה גם להוריד קצת שומן מהבטן אני רץ ואז אני בזה מבטל את מה שעשיתי בפיתוח השרירים,לא בא לי טוב... בכיף הייתי רץ איזה 1-2 בשבוע כמה ק"מ בקצב ממש גבוהה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תחליט מה אתה רוצה לעשות קודם,להוריד את הקרס?..או ליצבור מאסה?.. (כמובן מאסת שריר)
ברוב המיקרים הטיבעיים 2 הדברים האלה לא קורים יחד.. אז אל תירה לכל הכיוונים,תציב לעצמך מטרה תסיים איתה ותעבור לשניה המלצה שלי צא לחיטוב תוריד את השומן העודף לאחר מכן תתחיל לעבוד על עליה במאסת שריר שאחוז השומן שלך לא גבוהה,עוד המלצה תעבור קצת על המאמרים תיקרא את המאמר על השומן וכו'..בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |