|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי..
לאחרונה אני וחבר רכשנו שני סוגי קריאטין(פורמולה ומונו- שניהם של אופטימום). שנינו מתאמנים 4 פעמים בשבוע ולא סגורים על כמה ואיך ומתי לקחת את הקריאטין. עם סוכר ענבים ? לפני אימון או אחרי ? עם השייק חלבון - לפניו או אחריו ? עם תקופת העמסה ? אם תוכלו לתת לי קצת עיצות אני מאוד אשמח כי המאמרים באתר מבלבלים ממש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() במונו-5 גרם כל יום והפסקה של שבוע כל חצי שנה.
(זאת דעתי,ישנן דעות חלקות על זו,כגון ללא הפסקה,העמסה וכד',כולם מביאים את אותה התוצאה). זמן הצריכה לא משנה,יש יגידו לפני אימון כ15 דק' לפני ויש יגידו אחרי,דעות חלוקות לכאן ולכאן,אך בפועל זה לא מה שיביא לך את אולימפיה. סוכר הענבים ספג תאוצה בזמן האחרון, שעל הנייר ללא צריכה מוגזמת שלו עם הקריאטין בכלל לא תהייה השפעה או השפעה מינורית לחלוטין. למרות שניתן לשלב אותם יחד ע"מ ולהוסיף טעם לחך בזמן השתייה. אם אתה רוצה לשתות את הקריאטין עם השייק זה בסדר,ניתן לשתות את זה עם מים או כל משקה אחר האהוב עלייך. מה ששונה הפורמולה מהמונו זה שהיא הרבה פחות משתלמת מהמונו והוסיפו לה פחמימות פשוטות ע"מ ולעזור לספיגה. בפורמולה סקופ אחד שלה הוא בערך לא 5 גרם,לכן לצרוך סקופ מלא ולא 5 גרם,שזהו בערך כפית מטבח.
![]() |
#3 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
בקשר לפורמולה, מומלץ לקחת כף לפני אימון וכף אחרי אימון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה נוספת - כן כן משעמם לי :x | orel | תזונה ותוספים | 3 | 14-02-09 12:44 |
שאלה נוספת | relV | תזונה ותוספים | 1 | 11-05-08 23:30 |
עזרה נוספת לגבי הצבא | Danzig | פיתוח גוף-כללי | 8 | 05-03-08 00:30 |
שאלה נוספת | david31 | תזונה ותוספים | 1 | 04-10-07 19:20 |
שאלה לגבי הקריאטין לגבי העמסה ולגבי תחזוקה | sphinx19867 | תזונה ותוספים | 2 | 18-05-07 15:07 |