|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בס"ד
שלום קוראים לי יעקב , אני בחדר כושר אני בגובה 1.81 ושוקל 65 עכשיו אני לא רוצה להעלות איזה מסה או משהו אני רוצה להישאר ככה רק לפתח שרירי בטן וחזה וידיים אני לא רוצה להפוך למפלצת... עכשיו חזה יש לי והוא עוד מתפתח אבל אני רוצה תפריט כדי שיהיה לי גם קוביות ואם אפשר גם איזה עצה כלשהי על תוכנית אימונים מקצועית... תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המטרות שלך מפגרות וילדותיות, אין לפתח שריר X ושריר Y, אם אתה מתחיל להתאמן נכון, אתה מתאמן על הכל מכל ועושה את זה כמו שצריך.
בנוסף, כדי לעלות במסת שריר אתה צריך להיות בפלוס קלורי מסויים, ככה שאתה הולך לעלות במשקל בכל מקרה. אם אתה מקבל את זה, תקרא את המאמרים שיש באתר ואז תבוא לשאול שאלות קצת יותר נורמאליות, אם לא, אז פשוט תמשיך להתאמן באותה צורה ולאכול מה שבא לך... סביר להניח שיהיו Noob Gains אם אתה מתחיל, אבל מהר מאוד אתה תתקע ותמשיך להתאמן סתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לרגע לא חשבתי שרק הבטן או החזה יתפתחו ואין לי בעיה עם זה או להעלות משקל התכוונתי רק שאני לא רוצה להיות מפלצת פשוט אני יודע שאני לא רוצה להעלות בצורה דרסטית במשקל ולהיות מגודל אני רוצה תפריט שאני יתפתח אבל ישאר רזה ולא יעלה יותר מדי במסה או משהו ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קל כמו שאתה מתאר את זה.
אתה חושב שתוך יומיים אתה הופך לקולמן אה? תתאמן ותאכל,תעשה את המקסימום ומתי שתרצה להפסיק תפסיק (ותאמין לי זה יקח זמן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תבדוק כמה קלוריות אתה שורף ביממה תוסיף 500 תתאמן לפי אחת התוכניות המומלצות פה באתר למתחילים.
תקרא קצת לפני שאתה פותח אשכול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אל תתאמן אתה תהיה מוטציה ואחר כך אקס מן ירדפו אחריך
רד מזה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שמשעמם לי ואתה מדבר כמו בחור לעניין, אז אני אסכם לך בנימה קצת יותר רצינית - אם אתה רוצה להתחיל כמו שצריך:
תבחר לך תוכנית אימונים להתחלה, יש המון באתר, תתחיל עם כ- 2800 קלוריות כמינימום, נניח: 150-160 גרם חלבון 350-400 גרם פחמימה 70-80 גרם שומן כל זה על בסיס יומי, אתה יכול לחלק את זה ל-3 ארוחות בסיסיות ולא להכנס לסדר מסויים, או ל-5/6 ארוחות, זה לא כזה משנה, מה שנוח לך, העיקר שבסופו של יום תגיע לערכים האלה במינימום. תבסס "תפריט" או מבנה בסיסי של יום על מאכלים כמו: -בשר בקר, עוף/הודו, פסטרמות, דגים -גבינות (קוטג', לבנה ואפשר תמיד לגוון עם כל שאר הגבינות השמנות) -ביצים (שלמות, אל תפחד מהחלמון), אגוזים, שקדים, פקאנים, בוטנים, שמן זית, חמאת בוטנים, טחינה, חומוס וכו' -לחם, פיתות, לחמניות, דגני בוקר, קוואקר (שבולת שועל) -ירקות/פירות -חלב תשתמש באתר הזה: http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97...7%95%D7%AA.php איתו תבדוק פחות או יותר כיוון לכמות הקלוריות שאתה אוכל במשך היום (לא צריך להכנס לזה יותר מדי... לא יקרה כלום אם תאכל יותר, העיקר שתדע שיש מספיק ממה שצריך), תכניס בו את כל מה שאתה מתכנן לאכול, ותבדוק אם אתה מגיע לערכים הללו. זה הכל פחות או יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Fat bastard
|
![]() אהלן יעקב.
אם אתה מעוניין בתפריטי מזון מותאמים אישית למטרות שלך ותוכנית אימונים מקצועית, אתה יכול לפנות אלינו לפגישת ייעוץ, ונשמח לעזור בצורה הכי מקצועית שאפשר בהתאם למטרות שלך. אם אתה מעוניין ביותר פרטים אתה מוזמן להתקשר אליו לטלפון 1599-500-590 ונשמח לעזור! כמו כן יש באתר הראשי מגוון מאמרים וכתבות שאולי יוכלו לעזור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התשובות ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|