|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז לאחר קורס חובשים שנמשך שלושה חודשים שבמהלכו לא עסקתי בשום פעילות גופנית,ועכשיו היציאות שלי מאפשרות לי לחזור להתאמן כמו בנאדם, כל השלושה חודשים האלה לא בדקתי נתונים ורק היום החלטתי להתמודד עם המציאות המרה :
לפני שלושה חודשים: גובה ![]() משקל: 75.5 אחוז שומן: 17 היקף יד: 38.5 נכון לעכשיו: גובה:177 משקל: 72.5 אחוז שומן: אני לא ידוע אבל מן הסתם עליתי היקף יד :34 :s טוב אז לאחר שפירטתי את הרקע הנה הבעיה שלי,איך בנאדם כמוני שיש לו נטייה להשמנה יכול לתת מאסה מכובדת מבלי להפוך לקציצה שלא תוכל לחטב את כל מה שהיא העלתה ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() לפני אימון תשתה כוס קפה. הקפיאין עוזר לגוף לפרק את השומנים. אבל אל תשתה קפה כל יום כי אז הגוף שלך מפתח עמידות אליו. תשתה 3 ימים כן 3 ימים לא. זה אולי טיפ טיפה יעזור לך. אולי תנסה מסה פחות מלוכלכת (אני לא יודע איזה מסה אתה עושה, אני רק מניח שאתה עושה מלוכלכת).
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת הגדרה מאסה שאני אוכל בה אומנם המון המון פחממות אבל פחממות מורכבות תחשב כמאסה מלוכלכת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() אני בטוח שאתה יודע שפחמימות בסוף "הופכות" לשומן. מסה מלוכלכת היא מסה שיש בה ממש הרבה קלוריות.
(למשל אני אוכל 5000 קלוריות ביום, וגם אני אוכל הרבה פחמימות מורכבות, כל הלחם בבית פשוט נגמר xd)
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך הכוונה, האם התזונה מספיקה ? | liav024 | תזונה ותוספים | 6 | 27-07-09 00:14 |
חדש, מעלה פעם ראשונה צריך הכוונה=] | tal123 | גלריות הגולשים | 43 | 12-06-08 12:42 |
צריך הכוונה בתרגילים מסויימים | The Sun | אימונים | 37 | 03-06-08 12:05 |
חדש פה! צריך הכוונה! | Mouse | תזונה ותוספים | 2 | 17-12-07 13:44 |