|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אני חייל בן 22, 78 ק"ג 1.80 מטר, כ15% שומן, חטוב. מתאמן פעם-פעמיים בשבוע במשך 8 שנים (יש תקופות שהתאמנתי 3 פעמים בשבוע) מעוניין לעלות בנפח השרירים עליהם אני עובד קראתי כמעט את כל המאמרים וכולם מדברים על אנשים שמתאמנים 3-4 פעמים בשבוע באופן קבוע. לא מצאתי מאמרים המדברים על אנשים שיכולים להתאמן רק פעמיים בשבוע (כמוני) ורוצים למקסם תוצאות מהאימון. האם אני צריך לקחת אבקת חלבון או אבקת עליה במאסה (שמן הסתם מכילה אבקת חלבון). ואם אפשר גם המלצות. אשמח לתשובות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני אומר לך את האמת....אתה מתאמן רק פעמיים בשבוע כך שאין לך סיבה להעלות הצורה דראסטית את הצריכה הקלורית שלך....
מכאן תוכל להבין שתוסף לרוב יהיה ממש מיותר עבורך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() 15% זה לא חטוב ידידי.
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אם בכל מקרה אתה מעוניין במסת שריר אז זה מאוד תלוי בתזונה שלך, אם יש לך תפריט אוכל לקוי, או לא קבוע, או מעט מדי ארוחות אז אבקה לעלייה במסה תעזור בצורה ניכרת הרבה יותר מאבקת חלבון רגילה. אם המקרה שונה ואתה אוכל הרבה ארוחות, או שיש לך את האפשרות לאכול יותר ארוחות ויותר פחמימות אז אפשר להסתפק באבקת חלבון רגילה שתצא יותר זול, אבל הגיבוי הקלורי הכי חשוב. לא ממש נתת פרטים לגבי האוכל שלך, אז קצת קשה להגיד. אם אתה רוצה אתה יכול גם להתקשר לחנות והם ישמחו לעזור לך 1599-500-590 בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בבחירת תוסף | TheBestInTheWest | תזונה ותוספים | 4 | 08-11-09 01:00 |
עזרה עם תוסף מזון שקבלתי מחול | applebaum | תזונה ותוספים | 4 | 10-06-09 13:24 |
צריך המלצה על תוסף. | Locke | תזונה ותוספים | 9 | 08-06-09 22:27 |
מתלבט איזה תוסף.. צריך עזרה לבחור.. | the_dvx | תזונה ותוספים | 6 | 20-03-09 12:09 |
צריך המלצה לאבקת חלבון + תוסף כלשהו, לשפר את הביצועים ועלייה במסה | o-c | תזונה ותוספים | 5 | 01-02-08 15:42 |