|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה דברים שאין לי מושג למה עושים אותם:
1. עגבניה בתנור 2. זרעי פשתן [מה עדיף טחון או שלמים, וכמות מומלצת, ומתי ?] 3. עוף, זה טעים וקל להכין, כמה מותר לי ואני בחיטוב. 4. מרק בארוחת צהרים, להוסיף קיטניות או להנמע מהן בכלל 5.ליטר וחצי סודה ביום, מומלץ או להמנע? 6. מיץ ירקות ירוקים, טעם של חרא, מומלץ? 7. אחרי אירובי לאכל תמרים\ סוכר ענבים, למה לעזאזל? למרות שאלף פעמים ענו על זה פה אבל השאלה היא אם לאכל אחרי אירובי ואני בחיטוב ואני בחורה. -מומלץ לכל עגבניה בתנור כל הזמן בארוחת צהרים ואיזה כמות? המון תודה חג שמח שנה טובה מבורכת |
![]() |
![]() |