|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון יש לי גיינר של universal nutrition
ועכשיו חשבתי גם לשלב קריאטין גם של universal ..אני יבדוק אם זה מונוהיידרט ..אני לא בטוח.. אבל אני יחזיר תשובה היום בכל זאת..אם אפשר קצת מידע על קריאטין..כמויות..איך לשלב עם הגיינר...זה אבקה או כדורים? (אם זאת אבקה עם מה מערבבים ?) תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה מונו אז 5 גרם ביום כלומר כפית קצת גדושה כל יום פעם אחת לא משנה מתי ביום רק חשוב לשתות הרבה
מים אחרי כי זה סופח מים...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה מונו בדקתי עכשיו
כף אחת? לא אחרי אימון לפני אימון משו כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה בבקשה תענו לי
קניתי את הקריאטין ודיברתי עם המדריך הוא אמר לי לקחת כפית שעה לפני אימון וכפית ישר אחרי אימון עם הגיינר הוא אמר שלפי המחקרים האחרונים נמצא שככה השימוש הכי יעיל . עכשיו השאלה שלי.. אני שותה את השייק 5 דקות אחרי אימון.. אני מגיע הביתה הבית דקה מהמכון ..בדרך הביתה אני אוכל בננה ושאני מגיע הביתה אני ישר שותה תשייק.. עד כמה הכרחי הקריאטין..ישר! אחרי האימון? 5 דקות זה עניין שישנה משו? הקריאטין מתערבב עם חלב? כי את הגיינר אני שותה עם חלב (צריך לשתות בין 1-4 ליטר חלב ביום אז על הדרך אני שם בערך כמעט ליטר בשייק) .. הקריאטין מתערבב עם חלב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תקח כפית אחת ביום לא משנה מתי גם ככה יקח לגוף 3 שבועות כדי שבכלל תרגיש אותו ככה שזה לא משנה
אם תקח אותו לפני או אחרי האימון.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה השפיע תוך שבוע וחצי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
יש כל מיני כמויות שונות ומחירים שונים. כמובן שהכמויות היותר גדולות יוצאות יותר משתלמות אבל זה כבר שיקול שלך. http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=146 המלצות שימוש הם כמו שאמרת 5 גרם ליום, על בסיס יומיומי. אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי להתקשר לטלפון של החנות יוכלו לענות לך וגם להסביר לך עוד דברים. 1599-500-590. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר מידע על תוכנית hst? | haim15 | אימונים | 4 | 24-08-09 20:15 |
אפשר מידע על התוכנית ss? | Melamed | אימונים | 1 | 25-07-09 13:54 |
אפ אפשר דמי מידע איך להתאמן על סיבולת ? | hasman90 | אימונים | 2 | 31-03-09 20:27 |
אפשר קצת מידע על עמית ספיר? | gilsXM | פיתוח גוף תחרותי | 5 | 07-05-08 17:38 |
אפשר מידע כלשהוא על רצועות לאמות? | eyalamzleg | פציעות ספורט | 0 | 21-09-07 15:19 |