|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תיראו, אני לא יודע איך עושים תפריטים ואני קורא ומנסה אבל לא מצליח יאללה....
אז חשבתי אוליי מישו כאן יוכל ליבנות לי תפריט... אני מטר 80, שוקל 85 ... הbmr שלי הוא 2020 אחוז שומן אנ'לא יודע... אני רוצה תפריט כזה אם הרבה חלבון ואליי תפריט דל פחמימות... קיצר תעזרו לי בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() חיטוב? מאסה?
ואף אחד לא ירכיב לך פה תפריט, מכיוון שזה לוקח המון זמן וכיוון ואף אחד לא יודע מה אתה אוהב שיהיה בתפריט שלך. תעשה מה שאני עשיתי, תקרא את הנעוצים שיש למעלה לגבי תפריט למאסה (אם ברצונך להתחיל במאסה) או חיטוב(כנ"ל)
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט לאחר העצות בפוסט שלי החלטתי להכין תפריט מסודר. | The-Two | תזונה ותוספים | 32 | 19-08-09 20:56 |
[תפריט] בניתי לעצמי תפריט מבקש חוות דעת(תודה מראש) | Concept | תזונה ותוספים | 10 | 19-02-09 15:09 |
תפריט והפעם ניסיתי להכי לעצמי תפריט | HardcorE | תזונה ותוספים | 20 | 06-02-09 00:23 |
תפריט| תפריט מאסה +ערכים תתפריט Eliran_M התותח בנה לי | asulind | תזונה ותוספים | 28 | 15-11-08 10:08 |
[תפריט] פרסום תפריט עלייה במאסה אני אשמח לתיקונים | TAMIRSUS | תזונה ותוספים | 14 | 20-08-08 12:16 |