|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני רוצה להתחיל להשתמש בקראטין...עשיתי שיקולים והחלטתי לא לקנות ישר אריזה גדולה אלא להתנסות בזה במחזור אחד של שימוש ולפי זה להחליט אם זה טוב לי או לא מצאתי קראטין של אולטמטיב נוטרישן,60 מנות שיוצא משהו כמו 100 שקל תלוי איפה אני אקנה, אני די בור בעניין של תוספים חוץ מחלבון נקי של אותה החברה אני לא לוקח כלום, אז השאלות שלי הם: 1. האם המוצר נחשב לאיכותי 2. אם עדיף להשתמש בהעמסה או לקחת רגיל אחרי אימון עם סוכר ענבים וחלבון? 3. תוך כמה זמן רואים תוצאות והאם הם באות בבת אחת..שאלה קצת טיפשית פשוט ההורים שלי יודעים שאני מתאמן והם לא מתים על הקטע של התוספים אז אני רוצה לקנות את זה ופשוט לתת להם להאמין שהגדילה זה מהאימונים..כן אני יודע קצת מלוכלך אבל הם באמת מפחדים מזה אז עדיף שלא ידעו. (נתונים : משקל 84,גובה 1.77 גיל 17,גוף טיפטיפה בנוי...רק להמחשה שהמשקל לא שומן נטו חח) תודה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין זה קריאטין .
60 מנות ב100 שקל? 60 מנות של 5 גרם?. באתר יש צמפיון 1 ק"ג ב170 שקל. 2,שיטת העצסה תביא לכך שכמות גדולה יותר של קריאטין תגיע לשריר במינימום זמן. השיטה הרגילה(5 גרם כל יום)תגיע לאותה כמות ,אך ביותר זמן. שיקול שלך!. 3,קריאטין זה לא אבקת קסם,ולא תוך יום אתה נהייה רוני קולמן. בשילוב עם תזונה נכונה ואימונים תיראה תוצאות,אי אפשר לדעת תוך כמה זמן. על כל בנאדם זה עובד אחרת. חשוב לציין,בעת השימוש בקריאטין נחוץ לשתות לפחות 3 ליטר נוזלים (רצוי מים). בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() השכלתי..
תודה רבה[: |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קראטין מונו | DanielML | תזונה ותוספים | 16 | 03-07-09 00:19 |
קריאטין מונו של אוליטמיט נוטרישן למכירה שווה כניסה;] | BXL | פיתוח גוף-כללי | 2 | 21-12-08 21:02 |
התייעצות בקשר לקראטין מונו | mitamen | תזונה ותוספים | 6 | 16-11-08 23:02 |
קראטין מונו של אופטימום | פומה | תזונה ותוספים | 1 | 02-11-08 06:39 |
מה ההבדל בין קראטין מונו לקראטין מונו Creapure..? | SiX PACK | תזונה ותוספים | 5 | 13-01-08 23:59 |