|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אשמח מאוד להסבר בנושא פירוק המזון לאחר אימון בחדר כושר...
תראו אני יודע ששעה אחרי אימון זאת השעה שהשרירים נבנים מחדש ורצוי לאכול חלבונים ופחמימות כדי להגדיל את המסה. אבל השאלה שלי אם נגיד אני אוכל כמה שעות אחרי אימון או אפילו למחרת בבוקר ובצהריים אז לאן האוכל הולך ? לבטן ? כי המטרה שלי מהחדר כושר היא להשמין...וכמובן שאני רוצה להשמין בכל הגוף ולא בבטן . אז אני מקפיד ללכת 3 פעמים בשבוע לחדר כושר אבל בשאר הימים שאני לא הולך לאימון אז האוכל שאני אוכל הולך ישר לבטן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
2. כל אוכל מכיל קלוריות. קלוריות הם בעצם אנרגיה בשביל הגוף. כאשר אתה מכניס יותר קלוריות ממה שאתה שורף, הגוף יאגור את השאריות בתאי השומן. כלומר לא משנה מתי אתה אוכל. אם אתה צורך יותר קלוריות ממה שהוצאת זה נאגר בתאי השומן. ההסברים שלי מאוד מאוד מצומצמים מכיוון שקשה להרחיב בנושא. אם אתה מעוניין בהסברים יותר מפורטים תחפש במאמרים שיש באתר. יש הסברים יותר מפורטים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
1. אז אם נגיד אני מתאמן ביום רביעי השרירים נבנים עד יום חמישי באותה שעה בערך . זה אומר שעדיף לי לא לאכול יותר מהרגיל בימים שישי ושבת ? כי בימים האלה האוכל הולך לבטן ולא לשאר הגוף...ככה הבנתי ממך . 2. גם אם אני עדיין בטווח של 24 השעות של אחרי האימון עדיין הקלוריות הולכים לבטן או שגם הם הולכים לבניית שרירים חדשים ? אני שואל את כל זה כי אני מאוד רוצה להשמין אבל לא באיזור הבטן אלא בכל שאר האיזורים . אני אשמח אם תביאו לי מאיזה אתר אולי תפריט שיכול לעזור למה שביקשתי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סדר פירוק אבות המזון | obzion | תזונה ותוספים | 8 | 09-12-08 22:59 |
פירוק השריר. | IGOR | תזונה ותוספים | 4 | 08-11-08 12:38 |
פירוק שריר | mevo | תזונה ותוספים | 6 | 18-02-08 19:40 |