|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פתחתי אשכול על הסתרת המידע מאיתנו ,בנוגע לאבקת צ' מפיון והאשכול נעלם
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כי אתה מבלבל את האשכים אכשרמוטה!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יא חתיכת אפס
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() הסבירו לך שבמנה יש 2 גרם שומן
במנה יש גם 24 גרם חלבון תקח לדוגמה חזה עוף ב100 גרם יש 25 גרם חלבון ו3 גרם שומן פה אתה לא אוכל 100 גרם אתה אוכל סקוף 1 ומקבל את אותה כמות חלבון ופחות שומן מ100 גרם חזה עוף אז מה הבעיה פה? ב100 גרם אבקה(3 מנות = 3 סקופים) אתה מקבל 6 גרם שומן אבל גם מקבל 70 גרם חלבון אחרי אימון אתה לוקח מנה - גג 2 מנות חלבון משמע הכמויות שומן זניחות |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שכותבים לו תגובה מוחקים לו?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כי אתה מכפיש מוצר סתם ועלול להשפיע על אנשים לרעה בזמן שאתה טועה ובגדול.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ל MOMO
אני אסביר לך בפשטות למה מחקו לך את ההודעה, כי לפני שמפרסמים משהו שעלול לפגוע במישהו מאוד כדאי לבדוק מה שאתה כותב ולבסס זאת. ה 8% שומן רווי שאתה ראית על אריזת המוצר, אינם 8% שומן מתוך 100 גרם אבקה. אלא מדובר ב 8% שומן מהצריכה ""המומלצת"" היומית של אדם האוכל 2000 קלורית לפי ה RDA( Recommended Dietary Allowances). זאת אומרת שהכמות היא בסה"כ 1.5 של שומן רווי. אם אתה אוכל 3000 קלוריות ביום האחוז אפילו יורד לאזור ה 6% לכל היום!. ואם אתה אוכל 4000 קלוריות ביום האחוז אפילו יורד ל 4% לכל היום!. מקווה שהבנת, נ,ב בפעם הבאה לפני שאתה נכנס לפאניקה, תנשום עמוק ותתקשר או תשלח מייל.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
#9 |
מייסד הפורום
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
|
![]() מומו,
ההודעה הראשונה בשרשור (ובכלל) אינה מתאימה לפורום ואפילו מעליבה. אז בבקשה, ברגע שתקרא את התגובה שלי תודיע לי בכדי שנוכל למחוק את השרשור. תודה! ![]()
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אתה הוא שכותב דברים לא נכונים.
בבקשה תסתכל על התוית בעברית על המוצר ,כתוב שם :ב100 גר' אבקה יש 7.8 גרם . כידוע לך 7.8 גר' ל10 גר' זה 7.8 אחוז. אז אולי תסביר מאיפה שאבת את ההסבר שלך . אני מש לא באתי להתנצח סתם ,הלואי שהייתי מתבדה |
![]() |
![]() |
#11 |
מייסד הפורום
|
![]() היי מומו,
אתה ענית לעצמך על השאלה כבר בפעם הראשונה. תביט רק בטבלה באנגלית. לעולם אל תסתמך על מה שרשום בעברית. לצערי, חלק מהיבואנים טועים בהדפסה העברית לעומת ההדפסה האנגלית. לא פעם לרעתם ואחרים לטובתם. מקווה שעזרתי ושבת שלום,
![]() |