|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 17, מתאמן כבר 4 חודשים במכון כושר באופן יחסית רציף.
אני שוקל 56 קילו. ע"פ השקילה במכון כושר אחוזי השומן שלי נמוכים [מתאימים לגובה שלי - 173] ומן הסתם אני די רזה. אני רוצה לפתח את הגוף שלי, לעצב שרירים, כל הזמן מעירים לי שאני "רזה מידי"... רציתי לדעת אם אפשר לקבל כאן תפריט מאוזן לחיטוב... בקשתי בכמה מקומות ויש שם 3 ארוחות בשריות ביום, זה נראה לי טיפה מוגזם בשביל ילד בגילי וזה גם לא ראלי בשבילי, אני אולי גרגרן אבל לא עד כדי כך ^_^. אשמח להצעות ממי שמבין בתחום. (: (בבקשה לפרט בוקר, ביניים, צהריים, ביניים וכו') |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אחי מה שאתה מתכוון זה תפריט מסה ולא תפריט חיטוב ! תפריט חיטוב זה לרדת במשקל ולא נראה לי שזה מה שאתה רוצה במשקל שלך !
ודבר שני אחי אף אחד לא יבנה לך תפריט תקרא את המדריך למסה תבנה לך תפריט יומי ותעלה אותו לכאן ואז יעזורו לך לתקן\לשפר אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי, חשבתי שמסה זה כאילו להתנפח כמו הגורילות החדר כושר...:ם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() בוקר (7 בבוקר) :
גביע יוגורט 3% שומן, 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה מרוחות בגבינה לבנה 5%, ביצה קשה, ירקות חתוכים. ביניים : (10) פרי, 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה עם טונה במים וירקות חתוכים. צהריים (אחד בצהריים) : מנה בשרית [סוג בשר דל שומן] עם מנת קיטניות, פרי, סלט בינוני עם שמן זית. ביניים (4 בצהריים) \ ארוחה לפני האימון : 30 גרם (כוס פלסטיק) של דיגני קלוגס ספיישל k עם חלב 3%, 2-3 תמרים יבשים, 3 עגבניות שרי, לחמית עם גבינה. ערב \ ארוחה של אחרי האימון : פסטה\ איטריות עם קופת טונה במים וירקות, פרי. ארוחה לפני השינה : לא יודע :x אפשר טיפים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: Ronnie Coleman's Trainer
עוסק ב:: עיסוקים
|
![]() אתה חייב לחשב את מספר הקלוריות שאתה צריך (בהתאם ל bmr שלך) והערך הקלורי של כל דבר שאתה אוכל כדי לדעת מה להוסיף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 56 על 1.73? מאסה! תתחיל לטחון והרבה בלי לשים לב יותר מידי. שתגיע ל75 בערך תתחיל לשים לב למאיפה אתה לוקח את הקלוריות.
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך לאכול הרבה ולעלות מאסה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כוס אימא שלך באמת זה כזה מעצבן אתה שלד מה דיאטה חאלס לחשוב כמו אוטיסט שאם תעשה דיאטה יראו קוביות של מייקל לואיס
תתחיל לאכול ומהר תעלה במסה תיהיה "שמן" ואז תעשה חיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט לחיטוב-צריך את עצתכם | BRK | תזונה ותוספים | 3 | 09-03-09 20:59 |
עזרה-בבנית תפריט לחיטוב הגוף ושריפת שומן | mantana | תזונה ותוספים | 0 | 28-02-09 14:31 |
צריך עזרה בבניית תפריט לחיטוב | Motaro | תזונה ותוספים | 8 | 30-10-08 21:22 |
צריך עזרה בבניית תפריט לחיטוב | imported_no_name | תזונה ותוספים | 0 | 13-04-08 16:13 |
תפריט שלי לחיטוב צריך עזרה בבקשה | orreu65 | תזונה ותוספים | 1 | 29-08-07 14:51 |