|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אז ככה, השתחררתי ממש לא מזמן ואני ממש רוצה להתחיל להשקיע בתחום ולפתח את הגוף -
עיצוב ,עלייה במסה וכו'..., נרשמתי לחדר כושר ואני עובד עכשיו על תוכנית אימונים. ניסיתי לקרוא כמה מאמרים כאם בפורום ולא ממש הבנתי , יש תפריט לעלייה במסה ותפריט לעיצוב ואין לי מושג מה אני צריך וממה אני מתחיל...אז מישהו יכול לתת לי כיוון זה ממש יעזור לי כי אין לי מושג...?תודה רבה! עכשיו, יחד עם הרכבת תפריט מתאים אני רוצה להתחיל להשתמש בתוספיי מזון, לפני הצבא אחרי כל אימון הייתי משתמש בזה:http://optimum-whey-protein.com ורציתי לדעת אם זה מספיק יחד עם אימונים נכונים ויחד עם תפריט נכון ומתאים.. המון תודה על העזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל מה הנתונים שלך בכלל ?
ודבר שני האבקה הזאת זה אבקת חלבון אחי זה פשוט אם חסר לך חלבון בתפריט אתה יכול להוסיף את זה אבל בלי תפריט מסודר זה לא יעזור לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אנחנו מציעים שירות שבונים לך תפריט תזונה ותוכנית אימונים + שימוש בתוספי מזון. תוצאות מצויינות. אם אתה רוצה פרטים אז תתקשר ל1599-500-590 חוצמזה אתה יכול להגיד כמה אתה שוקל, מה הגובה שלך, כמה ארוחות אתה אוכל ביום ואפשר לנסות להתאים לך תוסף מזון מתאים. בהצלחה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() דבר ראשון הוקל לי לשמוע שמישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן..אני התקשר מיד לטלפון שנתת פה.
תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() כמובן אחי שזה עולה שקליםם אבל התוצאות שוות את זה לפי מה שראיתי
|