![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין אצלי בחדר כושר כלוב ולכן אני צריך להרים את המוט מהריצפה ולעשות את כל התרגילים
אני מרים עם מוט w 30 קילו אני בן 15 ככה שאולי זאת הבעיה כל פעם שאני מרים משקל כמו 8 קילו אני מרים כאבים בגב התחתון שאני קם בבוקר אני לא יכול לקום בגלל הגב רק לאחר 5 דקות אני מצליח וזה קורה לי גם אם אני יושב הרבה בקיצור מה לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
כללי:: חובבן :)
חדר כושר: גבעת זאב :\
|
![]() אני לא רופא ולא מאמן כושר לכן אני לא יודע אם כדאי לי להמליץ על משהו אבל אני אמליץ בכל זאת כי לי זה עוזר.
גם אצלי בחדר כושר אין כלוב וכל פעם שאני לוחץ מיליטרי אני צריך להרים מהריצפה. 2 דברים שאני שם עליהם דגש: לפני שאני עובד בעמידה על משהו אני מחמם טוב את הגב התחתון, אפילו עם דדליפט. דבר שני, אני מקפיד להרים את המוט עם הברכיים ולא עם הגב, תבקש שיראו לך את התנועה, זה מאוד חשוב ומאוד עוזר. בקשר לכאבים הייתי מציע לך לנוח כמה ימים, לראות מה מצב הגב, אם לאחר מנוחה אין כאבים כנראה שאלו היו רק כאבי שרירים וכדאי מאוד שתחזק את הגב התחתון. מקווה שעזרתי ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שאלות כאלו רק לרופא.
קצת קשה דרך המסך לבדוק את בעית הגב, מניסיון, עכשיו, היום רוץ ותבדוק את זה! זה יכול להיות כל דבר ואם מתעלמים מזה, זה יחזור אליך כמו בומרנג בכאבים חזקים עם הזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו פה,ממליץ בחום לקבוע תור לרופא..
בכל מקרה,אתה עובד גם על גב תחתון? אתה מאמן אותו איכשהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() לך לרופא!!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לך לרופא, אבל רוב הסיכויים זה בגלל שאתה לא מרים את המוט מהריצפה כמו שצריך, תנסה להרים אותו בתכניקה של דדליפט כלומר - כמו שאמרו פה לפני, עם הרגליים ולא עם הגב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
ברור שמשהו אתה לא עושה נכון. ייתכן שאינך משתמש בטכניקה נכונה וייתכנו פתולוגיות אורטופדיות מסויימות. יש לפנות לבדיקת אורטופד בהקדם. רפואה שלמה.
![]() |