|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אני מזה כבר כמה חודשים בתקופת חיטוב, התקדמתי יפה אבל עדיין אין תוצאות באיזור הבטן , אני מרגיש תקוע. כל מה שבתפריט שלי הוא עד 9 אחוז שומן גג (גבינות טונות וכו) . עכשיו אני חושב לעבור למוצרים שהם אחוז 1 וטונה במים... נתקלתי באיזה כתבה, שבקצרה היא אומרת שלשתות חלב ולאכול גבינות שהם אחוז 1 שומן זה בעצם כמו לגרד סיד מהקיר ולאכול את זה , שכדי שהחלבון באמת יספג ויגיע לאן שהוא צריך , צריך מעל 5 אחוז שומן איתו. מה אתם אומרים, יש אמת בדבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 632
גיל:: 15
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() ![]() ![]() ![]() ממש לא. כותב הכתבה יכול לאכול סיד כמה שבא לא רק אל תקשיב לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה גרם פחממה יש לך בתפריט?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() הנקודה היא לא כמה אחוז שומן המוצרים שאתה אוכל, למורות שבפועל מומלץ באמת אחוזי שומן נמוכים אבל זה לא בגלל שהשומן שהזה "ישמין" אותך.
כמו שזה שמעלי מתחיל להגיד, הנקודה היא איזון נכון של אבות המזון בתפריט וגם הכמויות שאתה הצורך. אחוזי הספיגה של החלבון תלויים ב bv של המוצר שאתה צורך ואין קשר לשומן. אומרים ששומן מעכב קליטה, לא מונע. בכל מקרה ספציפית לשאלה שלך אין שום קשר בין השומן במוצרי החלב שאתה צורך לבין היכולת של הגוף למצות את החלבון שבהם. |
![]() |
![]() |