|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() 1. סקוואט + דדליפט, אני טענתי שמעבר לתועלת הישירה לשרירים שעובדים בתרגילים, יש התעוררות הורמונית מאוד גדולה עקב מאמץ גבוה של רוב שרירי הגוף, אני הבנתי את זה מכאן, האם יש למישהו הסבר מפורט או עדיף מחקר / סימוכין לזה.
2. דדליפט - האם אמורים להניח את המוט על הרצפה בין חזרה לחזרה (הכוונה לא לנוח, אלא לגעת ולבצע שוב, ככה אני טענתי וככה אני עושה) או שכמעט עד הרצפה, אני די בטוח שאני צודק כאן, השאלה היא למה בעצם זה טוב ולמה לא בכל תרגיל לא מתחילים את התנועה מההתחלה (שאפשר מבחינה פיזית) אלא מפסיקים את התנועה האקסצנטרית לפני הסוף לגמרי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
1.ישנה הפרשה הורמונאלית גבוהה לעומת התרגילים האחרים עקב הלחץ שיש על הגוף. 2.בין היתר התועלת של התרגילים הללו חוץ מהפרשה הורמונאלית היא הפעלת לחץ על העצמות ובכך שיפור צפיפות העצם(bone density) 3.אתה צודק,את התנועה אתה מסיים שהמוט והמשקל נח על הרצפה,מתאפס ואז מבצע עוד הרמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בנוגע לשאלה השניה, אם אתה מתחיל ומתאמן רק עם המוט או פלטות קטנות, לא צריך להגיע עד לרצפה אלא אם כן אתה ממש גמיש. אחרת תצטרך לעקם את הגב או ללכת הרבה קדימה עם הברכיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() 1. הוכח מחקרית שאין הפרשה מופרזת של הורמונים אנאבוליים בעקבות הסקוואט/הדד ליפט. מילא יש הפרשה מוגברת של הורמונים בעקבות העובדה שאתה מתאמן. אתה יכול לחפש את המחקר בpumbed
2. ברור שעד הרצפה. כל חזרה אמורה להסתיים במצב dead כלומר במצב מת שהמוט על הרצפה. חוץ מזה במשקלים גבוהים בלי רצועות אתה תצטרך לחדש את האחיזה בין חזרה לחזרה אלה אם יש לך את האמה של moo חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() דניאל, אם תשים לב מה שכתבת זה מה שאני שאלתי רק מסודר, לא בדיוק תשובות. חוץ מהצפיפות עצם...
אשמח לשמוע עוד דעות על אין / יש הפרשה הורמונלית מוגברות עקב סקוואט / דדליפט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה שאני כן יודע שסקוואט ודדליפט מאמצים לך את מערכת העצבים יותר מכל תרגיל אחר, אחרי 2 סטים כבדים של סקוואט/דדליפט מתאמן ממוצע כבר יתנשף כבד ויוכל להקיא בלי מנוחות של 4+ דקות, אף אחד לא יקיא אחרי 2 סטים של בנץ, גם לא 10 אימון מערכת עצבים לא פחות חשוב מאימון השרירים עצמם, במיוחד לפיתוח כוח.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() על צפיפות עצם?
http://en.wikipedia.org/wiki/Wolff's_law ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() זה באנגלית,ותאמת כואב לי הראש מאנגלית קראתי כמה עמודים מהספר של ss ולא ממש באלי לקרוא,אבל שמעתי פעם שאצל ילדים שעוד לא התפתחו מינית משהו עם נושא צפיפות העצם ואימוני כוח אינטנסיבים מתחלקים בכל הגוף וגם לעצמות ואז יש הפרעה בגדילה,משהו כזה..אתה מבין בנושא?
הרי לי זה ממש חשוב גם ככה אני נמוך,אנחנו באותו גיל ואתה 1.80..מה אכפת לך..תגבה עוד לא תגבה עוד?עברת כבר תממוצע של אנשים בני 18.....אני ממש מודאג לגבי העניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() צפיפות עצם לא קשור לגובה,סקוואטים/דדליפטים יוצרים שברים מיקרוסקופיים בשריר שאח"כ מתאחים לחזקים יותר.
היה על זה בדיסקברי על מתאמני קארטה,כל המכות שהם נותנים יוצרים שברים מיקרסקופיים בעצמות שלהם שבעזרת איחוי והתאוששות נהפכים לחזקים יותר ופחות שבירים. ממש מגניב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מערכת העצבים היא הראשונה להתעייף באימון.
דדליפט לא כל כך קריטי שיהיה עד הרצפה, בקלאסי צריך להגיע לרצפה אבל גם כן לא חובה.. במשקל כבד הייתי אומר חובה... במשקל נמוך אין סיבה [ב80 קילו אין סיבה להניח תמוט על הריצפה]. ובסטיף מאוד תלוי הקטע של הגמישות אם אפשר בכלל להניח בלי לכופף ברכיים אני אישית לא יכול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חלק אומרים שכן וחלק לא. *********
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 25-08-09 בשעה 08:09. |
|
![]() |
![]() |