|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תראו אני מתאמן כבר חודש וחצי 3 פעמים בשבוע בחדר כושר..
הינה התוכנית אימונים שבחרתי מהאתר : אימון A חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3x10 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 3x12 פרפר במכונה 3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקוליות 3x10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3x10 יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- הורדה למצח- 4x10 – שלושה סטים אחרונים – 100% אימון B גב- מתח 3x10 פולי צר לפנים 3x8 חתירה כנגד מכונה 2x!3 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט W 3x8 כפיפות מרפקים בעמידהכנגד מט ישר בפולי תחתון 3x10 רגליים- לחיצת רגליים כנגד מכונה 3x8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3x12 כפיפות ברכיים כנגד מכונה 3x8 עכשיו אני מתלבט אם לעשות את הכל בימי ראשון,שלישי וחמישי או לעשות את תוכנית A שהיא יותר חשובה לי אני רוצה לעשות אותה בימי ראשון וחמישי ואת תוכנית B לעשות בימי שלישי בלבד .. האם מומלץ לחלק את זה כמו שאמרתי או לעשות הכל בכל יום שאני מתאמן ?! חייב עזרהה זכרו אני מתאמן רק חודש וחחצי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() במקומך הייתי מוריד 2 סטים מהחזה, 2 סטים מהכתפיים, סט אחד מהגב, 2 סטים מיד קדמית, 2 סטים מהרגליים.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האימון יותר מידי קצר אחי תוסיף תרגילים
מזה יד אחורית תרגיל אחד אחי מזה 2 תרגילים יד קידמית תשנה תתוכנית שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אניי כולה חודש וחצי אל תשכח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה צריך להתאים את תדירות האימון לנפח שלו, או את נפח האימון לתדירות שלו. עם נפח אימון כמו פה, לדעתי לעשות שבוע אחד ABA ושבוע שני BAB זה רעיון טוב. אם אתה רוצה לעשות שכל שבוע יהיה ABA כדי לשפר פרופורציות, זה אפשרי (למרות שלדעתי זה מיותר בשלב שאתה מתאמן. עדיף קודם שתתחזק בצורה מאוזנת בכל התנועות). ובמקרה כזה, לדעתי רצוי להוריד קצת סטים מאימון A של יום חמישי.
אם אתה בוחר לעשות 2 אימוני A בשבוע ו- 2 אימוני B בשבוע, אז להוריד קצת סטים כמו ש- Bullet אמר.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה נותן לנו לעבוד ? חח שאל את המדריך גם ככה משלמים לו חח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() המדריכים של היום רוצים העיקר תכסף ולא אכפת להם מה תעשה מצצדם שתדפק בעתידד ועוד המדריך שלנו בכלל דפוק אני חייב את עזרתכם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא רואה פה סקוואטים ולא דדליפת בלי זה...לא תגיע שלום מקום
|
![]() |
![]() |